Antena Căutare

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Dani Oțil a anunțat ultima probă din concurs. Ce trebuie să facă finaliștii

Dani Oțil a anunțat ultima probă de la Power Couple România, chiar în ediția 18 a emisiunii de pe 13 martie 2024. Cele trei cupluri finaliste trebuie să treacă printr-o provocare de zile mari pentru a pune mâna pe Marele Premiu.

Colaj cu Dani Oțil și finaliștii la ultima probă din Finala Power Couple România Galerie
Dani Oțil a anunțat ultima probă de la Power Couple România, chiar în ediția 18 a emisiunii de pe 13 martie 2024 | Antena 1

Anamaria și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Oana Matache și Radu Siffredi sunt echipele finaliste de la Power Couple România. Aceștia au luptat cu toate forțele pentru a rămâne în concurs, iar efortul lor nu a fost în zadar.

Înainte de Finala reality show-ului, Dani Oțil a mers în vila din Malta pentru a anunța echipele rămase în competiție despre faptul că urmează o zi dificilă. De asemenea, concurenții au avut ocazia să își amintească de situațiile delicate prin care au trecut în emisiune, dar și de momentele frumoase petrecute alături de jumătatea lor.

Power Couple România a însemnat pentru finaliști o experiență de neuitat. Aceștia au trecut prin diferite stări și s-au confruntat cu un amalgam de sentimente, dar nu s-au dat bătuți. Cuplurile au demonstrat că locul lor este în concurs.

Citește și: Power Couple România, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

Mai au doar un pas până la Marele Premiu. În ediția 18 de pe 13 martie 2024, telespectatorii vor afla câștigătorii Power Couple România, dar nu înainte de o probă pe măsura așteptărilor. Misiunea de astăzi o să le dea mari bătăi de cap finaliștilor.

Ce trebuie să facă finaliștii la ultima probă din Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024. Dani Oțil a făcut anunțul

Radu Siffredi și Oana Matache, Anamaria și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea vor avea ocazia să joace ultima provocare de la Power Couple România. În Finala emisiunii, cuplurile vor trece prin toate anotimpurile vieții de mai multe ori, împreună la bine și la greu.

Dani Oțil a anunțat că proba de pe 13 martie 2024 se bazează pe rezistența concurenților. Îndrăgostiți vor avea de ținut o geantă cu bani în diferite poziții incomode. Cu fiecare an ce trece averea lor crește, iar geanta devine tot mai grea.

„Partenerii își pot face zilele și anotimpurile mai frumoase cu un sărut. Câștigă cuplu care va rezista cel mai mult în bătaia vântului, în ploaie, caniculă și ger năprasnic fără să scape din mâini geanta cu averea familiei”, a mărturisit prezentatorul TV.

Cei care trec de prima fază a jocului din Finala Power Couple România vor obține un bonus care va intra direct în seif. Mai mult, cuplul care termină ultimii proba vor lua și celălalt bonus al concursului: Marele Premiu.

Citește și: Power Couple România, 6 martie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, reproșuri după proba de cuplu. Ce cuvinte și-au adresat

„Va trebui să rezistați! În timpul misiunii va trebui să stați pe semnele pe care le-am pus pe cei trei cilindrii. Veți ține fiecare cu o mână de bagajul cu bani. Astăzi trecem prin mai multe anotimpuri și trăim împreună prin mai mulți ani de relație. Vom trece prin primăvară, vară, toamnă, iarnă. Amândoi trebuie să susțineți geanta cu bani. După primii ani, geanta se va îngreuna. Vom sta aici până un cuplu demonstrează că este cel mai puternic din competiție! Întotdeauna mâna cu care am început trebuie să rămână pe bagaj”, a mai zis Dani Oțil.

Finala Power Couple România poate fi vizionată pe Antena 1 și AntenaPLAY. Urmărește ediția integrală AICI.

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Ce echipă a fost eliminată și a pierdut șansa de a lupta pentru Marele Prem... Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Ce au fost finaliștii nevoiți să îndure după ploaie rece și un val de canic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x