Antena Căutare

Power Couple România, 6 martie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, reproșuri după proba de cuplu. Ce cuvinte și-au adresat

Oana Matache și Radu Siffredi și-au făcut reproșuri neașteptate după proba de cuplu în ediția 15 din Power Couple România, de pe 6 martie 2024. Cei doi și-au adresat cuvinte dure în ciuda faptului că știau că sunt filmați.

Colaj cu Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România în timpul unei probe Galerie
Oana Matache și Radu Siffredi și-au făcut reproșuri neașteptate după proba de cuplu în ediția 15 din Power Couple România, de pe 6 martie 2024 | Antena 1

S-au încins spiritele între Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024. S-a lăsat cu replici acide după ce concurenții au trecut prin proba cuplurilor.

Încă de la primele informații primite de la Dani Oțil despre provocarea „Risipitorii”, tânăra și-a dat seama că nu o să reușească să ducă până la final misiunea. Aceasta a dat de înțeles că nu poate face atât de mult efort fizic.

„Pe cardio e greu, e foarte greu!”, a evidențiat concurenta.

Strategiile nu au lipsit din peisaj. Radu Siffredi a luat decizia de a umple el găleata cu apă și de a o ridica până la punctul în care se afla acvariul, iar partenera lui a avut responsabilitatea de a ține „podul” din țevi prin care trece apa.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ce echipă a fost propusă la eliminare înainte de semifinală. Un cuplu riscă să piardă tot

Situațiile tensionate au fost prezente și ele. La finalul provocării, Oana Matache și Radu Siffredi și-au reproșat lucruri uluitoare chiar în fața camerelor de filmat. Cei doi nu obișnuiesc să se certe prea des, motiv pentru care discuția aprinsă dintre ei a ținut în suspans telespectatorii acum.

Ce momente delicate au filmat camerele între Oana Matache și Radu Siffredi în ediția 15 din Power Couple România, de pe 6 martie 2024

Oana Matache a fost la un pas să cedeze din cauza efortului fizic depus la proba de cuplu din ediția 15 Power Couple România de pe 6 martie 2024. Lacrimi au început să curgă pe fața ei când și-a dat seama că nu poate face față misiunii „Risipitorii”.

Radu Siffredi a încercat să o încurajeze, însă efortul lui a fost în zadar. Concurenta a început să țipe la partenerul său aflându-se sub presiunea provocării.

„Taci!”, a strigat Oana Matache la iubitul ei.

„Mi-am dat seama că e ceva greșit în momentul în care am țipat: „Baby, e ok. Te iubesc!” și mi-a țipat înapoi: „Taci!”. Aia e, dacă îi zic că o iubesc și îmi spune să tac e rău tare ce se întâmplă”, a dezvăluit Radu Siffredi.

„Efectiv nu mai aveam suflu și am vrut să-ți zic mai devreme să nu mai vorbești. Nu știu de ce, mi se păre un efort în plus”, i-a mai explicat ea.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Radu Siffredi, gest neașteptat în timpul probei. Ce a făcut pentru un bebeluș

După probă, Oana Matache și Radu Siffredi au recunoscut că au intrat în panică pentru că și-au dorit foarte mult să câștige proba.

De asemenea, reproșurile dintre cei doi au fost surprinse de camerele de filmat în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024. Tânărul i-a spus iubitei sale că nu se poate baza pe forța ei deoarece brațele sale nu sunt puternice.

În ciuda problemelor întâmpinate pe traseu, Radu Siffredi și Oana Matache au trecut rapid peste tensiunile dintre ei, iar la final s-au îmbrățișat.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 6 martie 2024. Cosmin Natanticu a trecut prin stări de rău, dar a refuzat asistența medicală. Ce a... Power Couple România, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x