Antena Căutare

Power Couple România, 12 martie 2024. Cine a câștigat șansa la semifinală. Ce cuplu pleacă acasă în etapa finală a competiției

În ediția 17 din Power Couple România, de pe 12 martie 2024, un cuplu părăsește casa din Malta în timp ce altul intră în posesia a 5.000 de Euro. Proba „Mă înec în dragostea ta” a solicitat la maxim concurenții. S-a jucat pe totul sau nimic.

Colaj cu echipele Power Couple România în casa din Malta alături de Dani Oțil Galerie
În ediția 17 din Power Couple România, de pe 12 martie 2024, un cuplu părăsește casa din Malta în timp ce altul intră în posesia a 5.000 de Euro | Antena 1

Cuplurile rămase în competiție au avut parte de o surpriză în ultima etapă din Power Couple România. Echipele eliminate până acum din emisiune și-au făcut apariția la vila din Malta pentru o veste uluitoare.

O pereche de vedete s-a întors în concurs, după votul concurenților. Așadar, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit a doua șansă la Marele Premiu la doar o săptămână de când au plecat acasă.

Lucrurile au început să se complice odată cu proba „Mă înec în dragostea ta”. Vedetele au fost nevoite să își depășească limitele și să lupte cu toate forțele pentru că în joc a rămas soarta lor din competiție și 5.000 de Euro.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Au ieșit scântei între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Ce discuție aprinsă au avut cei doi

În ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024, după provocarea ce a solicitat cuplurile la maxim, Dani Oțil a făcut un anunț important în fața participanților. A venit momentul ca o echipă să părăsească emisiunea în timp ce alta să câștige 5.000 de Euro.

Ce cuplu a câștigat 5.000 de Euro în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024. Cine a plecat acasă înainte de semifinală

Prezentatorul TV nu a ținut concurenții în suspans. Acesta a anunțat că echipa câștigătoare de astăzi, ce ia direct banii bonus care se duc în seif, este formată din Anamaria și Tudor Ionescu. Celor doi nu le-a venit să creadă când au aflat că nu vor pleca acasă.

„Eu am fost șocată, nu am putut să mă exteriorizez. Gata, pot să plec acasă acum? Eu sunt fericită. Doamne, nu-mi vine să cred! Ăsta era cel mai mare vis al meu, pe cuvânt de onoare”, a spus soția artistului de la Fly Project.

„M-a surprins atât de tare încât mă uitam în ochii lui să vad dacă nu glumește. Am crezut că plecăm”, a mai completat Tudor Ionescu.

Dani Oțil a mărturisit că Anamaria Ionescu și soțul ei au reușit să completeze cinci propoziții în 11 minute și 44 de secunde: „Ei au reușit să închidă toate cele cinci propoziții în mai puțin de 12 minute!”.

„Cine se aștepta? Cine se gândea?”, a spus Cosmin Natanticu, vizibil mirat.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementă la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

Așadar, Anamaria și Tudor Ionescu este primul cuplu de la Power Couple România care intră în semifinala competiției, urmați de Oana Matache și Radu Siffredi. Pe locul trei s-au situat Cosmin și Eliza Natanticu.

„Nu trebuie să fii matematician să te prinzi că avem două cupluri la finalul clasamentului. Emi și Mădă, Sorin și Daiana. Una din perechi părăsește, din păcate, în seara asta competiția. Amândouă echipele au cerut întreruperea probei din disconfort sau neputință”, a mărturisit Dani Oțil.

Astfel, cuplul care pleacă acasă în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024 este format din Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina. Celorlalți concurenți le-a părut foarte rău când au auzit vestea prezentatorului TV.

„Șoc, ne-a căzut bucuria în scârbă!”, a dezvăluit Cosmin Natanticu.

Diferența a făcut-o propoziție întreagă pe care Daiana Anghel și Sorin Gonțea au închis-o până să renunțe la probă. Mădălina și Emi nu au avut nicio propoziție completă, ci doar câteva cuvinte pe panou.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul Elizei Natanticu care l-a adus pe Dani Oțil la un pas de a opri proba. Ce a... Power Couple România, 12 martie 2024. Foștii concurenți le-au pus piedici cuplurilor rămase în etapa finală. Cum i-au în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x