Antena Căutare

Power Couple România, 26 februarie 2024. Lino Golden, reacție uluitoare după ce a pierdut proba James Bond. Ce i-a zis Delia

Lino Golden a avut o reacție puternică după ce a pierdut proba James Bond din ediția 10 Power Couple România din data de 26 februarie 2024. Delia, logodnica artistului, a avut un schimb de replici cu partenerul său.

Colaj cu Lino Golden și logodnica lui, Delia, la Power Couple România în timpul unei probe Galerie
Lino Golden a avut o reacție puternică după ce a pierdut proba James Bond din ediția 10 Power Couple România din data de 26 februarie 2024 | Antena 1

Lino Golden a avut parte de o probă care i-a dat mari bătăi de cap în ediția 10 din Power Couple România. Artistul a fost pus să își „salveze” logodnica din mâinile răufăcătorilor, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Primul pas pe care a trebuit să-l facă tânărul spre îndeplinirea probei a fost să își găsească partenera. Deși vorbeau prin stație și prima toate indicațiile de la Delia, cântărețului i-a fost greu să o localizeze.

„Am descris absolut de vedeam!”, a mărturisit tânăra.

După multe căutări, Lino Golden și-a dat seama că logodnica lui se află destul de aproape. Așadar, nu a stat prea multe pe gânduri și a depus efort fizic pentru a ajunge la ea, însă greul abia atunci a început pentru el.

Odată sosit în fața Deliei, concurentul a avut la dispoziție 5 minute să intre în pielea lui James Bond și să își salveze partenera. Tot ce trebuia să facă artistul era să se pună în fața jetului de apă.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

Tânăra a avut mare încredere în logodnicul său, așteptându-se ca acesta să o protejeze de pericolul ce urma să apară dacă nu reușește să o dezlege din lanțuri, însă ce a urmat a luat-o prin surprindere chiar și pe ea.

„E foarte agitat pentru că lanțul nu o să se desfacă, dar îl văd foarte rapid în momentul în care pornește jetul de apă pentru că are instinctul de a mă proteja”, a mărturisit Delia.

Cum a reacționat Lino Golden când Dani Oțil i-a spus că a pierdut proba James Bond din ediția 10 Power Couple România, de pe 26 februarie 2024

În ediția 10 din Power Couple România de pe 26 februarie 2024, Lino Golden se numără printre concurenții care au pierdut proba James Bond. Cântărețul s-a pus prea târziu în fața jetului de apă, fapt care i-a adus o înfrângere.

„Iată un moment de neuitat!”, a fost replica dată de Dani Oțil.

Cu părere de rău că nu și-a putut salva logodnica, Lino Golden a ținut să facă un gest de iubire: să o șteargă pe față de apă. De asemenea, Delia și-a exprimat sentimentele pentru el chiar dacă nu a trecut cu brio peste misiune.

„În primele secunde te-ai ferit de apă, te-ai tras lângă mine și după ți-ai adus aminte că trebuie să o protejezi. Proba este să nu ajungă jetul de apă la ea. Îmi pare rău, astea sunt regulile. Proba nu este trecută!”, l-a anunțat prezentatorul TV.

Odată cu aflarea veștii, artistul a avut o reacție puternică. Acesta a decis să plece de lângă partenera lui vizibil supărat că a pierdut proba James Bond de astăzi.

„După ce am văzut că am pierdut proba eram foarte nervos pe mine și nu m-a interesat nimic. Așa sunt eu!”, a mărturisit tânărul.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri neașteptate la proba „Fericirea are chipul tău”

Dani Oțil a încercat să-i spună artistului suma pe care a investit-o partenera lui, însă acesta a susținut că nu-l interesează.

„Nu mă interesează!”, a declarat el.

Între Lino Golden și Delia s-au dat o serie de replici neașteptate, care l-au enervat și mai tare pe concurent. Tânărul i-a explicat logodnicei lui că nu s-a băgat din prima în jetul cu apă crezând că nu-i permit regulile acest lucru.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 26 februarie 2024. Dani Oțil, gest deosebit pentru Anamaria Ionescu. Ce a făcut când a auzit că îi... Power Couple România, 26 februarie 2024. Sorin Gonțea, gest demn de filmele romantice. Ce a făcut pentru Daiana Anghel, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x