Antena Căutare

Power Couple România, 5 martie 2024. Radu Siffredi, gest neașteptat în timpul probei. Ce a făcut pentru un bebeluș

Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple România, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora părerea despre el. Unii nu se așteptau că iubitul Oanei Matache poate să facă asta unui bebeluș.

Colaj cu Radu Siffredi și Oana Matache la proba bebelușului de la Power Couple România Galerie
Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple România, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora părerea despre el | Antena 1

În ediția 14 din Power Couple România, de pe 5 martie 2024, băieții au fost puși să treacă printr-o probă de foc. Printre cei care au luat prin surprindere oamenii de acasă cu abilităților de tătici se numără și Radu Siffredi.

Iubitul Oanei Matache a apelat la un gest neașteptat în timpul probei, iar mulți ar putea să își schimbe părerea despre el. Un lucru este cert, concurentul a fost pus la încercare de o provocare senzațional.

Tânărul și-a testat calitățile de tată în stage-ul cinci al concursului. Acesta a fost pus să facă anumite activități casnice în liniște, fără să trezească bebelușul care dormea în pătuț. Misiunea nu a fost deloc ușoară pentru Radu Siffredi.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Ce a recunoscut Radu Siffredi despre relația cu Oana Matache. Un detaliu a ieșit la iveală

Deși a reușit să își dea haina groasă jos și să o pună în cuier fără prea mult zgomot, Radu Siffredi a „dat-o în bară” atunci când a deschis frigiderul pentru a pune în el câteva alimente. Astfel, tânărul a reușit să facă bebelușul să plângă.

Atunci când s-a dus la el să-l legene pentru a-l adormi, iubitul Oanei Matache a făcut un gest care a luat-o prin surprindere chiar și pe ea. Camerele de filmat au surprins momentul de-a dreptul uluitor.

Ce a putut să facă Radu Siffredi pentru bebeluș în timpul probei din ediția 14 Power Couple România de pe 5 martie 2024

După ce legăna copilul de trei ori, Radu Siffredi îl săruta pe frunte. Detaliul a fost rapid observat de partenera lui, care nu s-a putut abține și a reacționat imediat. Puțini se așteptau ca tânărul să facă asta.

„Nu ți-a zis nimeni să-l pupi pe cap”, a zis Oana Matache.

„Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”, a evidențiat Radu Siffredi.

„Da, pe timpul meu!”, a glumit iubita lui.

Din imaginile surprinse de camere se poate observa că partenerul Oanei Matache ar fi un tată grozav. Mai mult, acesta s-a descurcat foarte bine când a fost atenționat de Dani Oțil că la a cincea „greșeală” proba este pierdută.

Radu Siffredi a încercat să își desfășoare toate activitățile casnice în cea mai mare liniște, chiar dacă iubita lui a scos la iveală faptul că acesta nu este o persoană silențioasă în viața de zi cu zi.

Citește și: Power Couple România, 28 februarie 2024. Oana Matache, mișcarea demnă de Cirque du Soleil. Ce a făcut Dani Oțil când a văzut-o

De asemenea, proba „Nani, nani puiul mamei!” din ediția 14 Power Couple România, de pe 5 martie 2024, a scos în evidență un lucru pe care puțini îl știau despre iubitul Oanei Matache. Acesta a făcut dezvăluiri care au surprins telespectatorii.

În plus, se pare că tânărului nu i-ar sta deloc rău în postura de tată. Iubita lui l-a privit atent pe toată durată provocării, fiind uimită de unele ipostaze în care a fost pus Radu Siffredi.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 5 martie 2024. Prin ce probă dificilă vor trece băieții în etapa 5 de competiție. Cum i-a surprins... Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x