Antena Căutare

Power Couple România, 4 martie 2024. Ce a recunoscut Radu Siffredi despre relația cu Oana Matache. Un detaliu a ieșit la iveală

Radu Siffredi a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația cu Oana Matache în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Tânărul a scos la iveală un detaliu neștiut, chiar în fața telespectatorilor.

Colaj cu Radu Siffredi și Oana Matache în ipostaze emoționante la Power Couple România Galerie
Radu Siffredi a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația cu Oana Matache în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024 | Antena 1

Concurenții Power Couple România au trecut printr-o experiență neașteptată în ediția 13 de pe 4 martie 2024. În urmă cu câteva zile, aceștia au fost puși să scrie câteva rânduri de dragoste pentru partenerul lor.

Încă de la primele ore ale dimineții, cuplurile au fost luate prin surprindere de o apariție surprinzătoare la vila din Malta. Dani Oțil a adus emoții și lacrimi în ochii vedetelor chiar înainte de marea provocare a zilei.

Cel mai emoționant moment din ediția 13 Power Couple România, de pe 4 martie 2024, a fost atunci când perechile au început să citească scrisorile de dragoste de la parteneri. Anamaria Tudor și-a stăpânit cu greu lacrimile, în timp ce Radu Siffredi a scos la iveală un detaliu neștiut despre relația cu Oana Matache.

Citește și: Power Couple România, 27 februarie 2024. Reacția Oanei Matache când și-a auzit iubitul făcând complimente altei femei. Ce i-a zis

Al doilea cuplu care și-a mărturisit sentimentele reale prin intermediul unor declarații de dragoste este format din Radu Siffredi și iubita lui, Oana Matache. Cei doi au reușit să îi surprindă pe colegii de competiție cu dezvăluirile lor.

„Ne era frică pentru că o să fim ciudații clasei și nu o să ne integrăm, dar uite-ne acum”, a mărturisit tânăra.

Radu Siffredi a vorbit despre un moment greu din relația cu Oana Matache în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024

Scrisoarea Oanei Matache i-a ajuns la suflet partenerului său, care nu s-a mai putut abține și a făcut confesiuni copleșitoare despre o etapă grea a relației lor. Aceștia au trecut prin clipe despre care le este foarte dificil să vorbească.

„Acum un an era foarte greu pentru noi și credeam că nu o să se mai termine, iar acum suntem aici și e minunat! Chiar a fost greu”, a zis Radu Siffredi.

„Sunt foarte mișcată și în ziua de azi de faptul că a trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună!”, l-a completat Oana Matache, vizibil afectată de evenimentul din trecut.

Deși pare că este un bărbat puternic și dur, Radu Siffredi ascunde în spatele aparențelor o persoană sensibilă. Tânărul a fost copleșit de cuvintele frumoase scrise de iubita lui, iar lacrimile și-au făcut apariția rapid în ochii lui.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolată când a văzut-o pe Oana Matache. Ce a putut să facă

„Faptul că realizez că n-am avut niciodată ce am acum... și anume o persoană atât de minunată care să mă înțeleagă, să mă suporte, să râdă și să sufere cu mine. Mi se pare că toată viața mea am fost lipsit de oameni cu empatie în jur și este pentru prima oară când cineva mă înțelege cu adevărat. Citind-o m-am simțit mai iubit ca niciodată!”, a mai declarat Radu Siffredi cu ochii umezi și vocea tremurândă.

Un lucru este cert, tânărului nu i-a fost teamă să își expună sentimentele față de Oana Matache în timp ce alte persoane se aflau prin preajmă.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a citit prima scrisoare de dragoste de la Tudor Ionescu. Ce a emoț... Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira. Cum a dansat la petrec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x