Antena Căutare

Power Couple România, 28 februarie 2024. Oana Matache, mișcarea demnă de Cirque du Soleil. Ce a făcut Dani Oțil când a văzut-o

Oana Matache a luat pe toată lumea prin surprindere cu mișcările sale demne de Cirque du Soleil la proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Dani Oțil nu s-a mai putut abține și i-a oferit o replica ce i-a dat mai mult curaj concurentei.

Colaj cu Delia Matache, Radu Siffredi și Dani Oțil la Power Couple România Galerie
Oana Matache a luat pe toată lumea prin surprindere cu mișcările sale demne de Cirque du Soleil | Antena 1

Concurenții și-au descoperit noi abilități la proba de cuplu din ediția 12 Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Oana Matache se numără printre cei care au impresionat publicul cu dexteritatea lor și mișcările demne de Cirque du Soleil.

Din dorința de a rămâne cât mai mult în competiția reality show-ului, Radu Siffredi și iubita lui au dat tot ce au putut la provocarea numită „Noroc, iubito!”. Cei doi au avut de escaladat un zid cu ajutorul unor bare metalice.

Fără prea multe emoții și temeri, Oana Matache și partenerul său au început să urce cu grijă peretele. Aceștia au dat dovadă de mult curaj, în mod special concurenta care s-a făcut remarcată prin mobilitatea ei.

Comunicarea și sincronizarea au fost cheia succesului pentru cei ei. Radu Siffredi și-a încurajat iubita așa cum știe el mai bine, spunându-i că nu trebuie să-i fie frică de faptul că zidul se mișcă din cauza vântului.

Citește și: Power Couple România, 27 februarie 2024. Reacția Oanei Matache când și-a auzit iubitul făcând complimente altei femei. Ce i-a zis

„Nu te uita în joc, încearcă să te concentrezi pe barele astea și nu te speria. Au mai făcut-o și alții!”, a zis concurentul.

De asemenea, Dani Oțil a fost surprins de modul în care Radu Siffredi reușea să mute barele metalice: „Nu am mai văzut asta până acum la această probă. Îl am pe băiatul meu Spider-Man aici! Ești foarte flexibil, bravo!”.

Tânărul s-a ambiționat foarte tare de când a pierdut la ultimele două probe individuale: „Eu nu mai pot să pierd și să o văd pe Oana tristă! Vreau să demonstrez!”.

Oana Matache a făcut senzație cu mișcări sale demne de Cirque du Soleil în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024

Oana Matache a ascultat cu mare atenție instrucțiunile primite de la Radu Siffredi. Mai mult, aceasta a făcut o mișcare demnă de Cirque du Soleil, la care Dani Oțil a rămas fără cuvinte. Când a auzit ce vrea să facă aceasta, prezentatorul TV s-a îndepărtat de zid pentru a vedea mai bine.

„Trebuie să văd asta, iertați-mă!”, a spus Dani Oțil.

„Adrenalina mă motivează! Și frica de înălțime m-a motivat”, a evidențiat concurenta.

Prezentatorului TV nu i-a venit să creadă că Oana Matache este atât de flexibilă: „Bă, du-te încolo! Du-te de aici. Bravo, Oana! Ți-am zis că sunt fanul tău!”.

Un lucru este cert, concurenta a apelat la o schemă destul de periculoasă care ar fi putut să ducă la o accidentare serioasă. Cu toate acestea, Oana Matache s-a concentrat și a reușit să bună bara la locul potrivit.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolată când a văzut-o pe Oana Matache. Ce a putut să facă

„Eu trebuia să mă trag în țeava aia. Dacă bara îmi venea în dinți eram pa”, a mărturisit tânăra.

„Te iubeam și așa, să știi! Te-aș fi iubit și cu dinții ăștia doi aici”, i-a dezvăluit Radu Siffredi în cadrul unui testimonial, după proba „Noroc, iubito!”.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pățit soțul Mădălinei: „Aspacardin... Power Couple România, 28 februarie 2024. Ce cuplu a fost eliminat în săptămâna 4 de competiție. Cum s-a votat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x