Antena Căutare

După concerte, proiecte și emisiuni, și VACANȚA mult așteptată! Delia, Andreea Bălan și alte vedete ne-au dezvăluit destinațiile! „Vreau să merg undeva, în creierii munților, unde nici telefonul nu sună!”

Unde pleacă în vacanță vara aceasta vedetele noastre! Sezonul de vară a dat startul vacanțelor! „Vor fi plecări una-două zile, dar cu întoarcere apoi în București, vara sunt multe turnee!”, a explicat Delia. Vica Blochina și Maria Constantin pleacă al mare, cu copii.

Unde pleacă în vacanță vara aceasta vedetele noastre! Sezonul de vară a dat startul vacanțelor! „Vor fi plecări una-două zile, dar cu întoarcere apoi în București, vara sunt multe turnee!”, a explicat Delia. Vica Blochina și Maria Constantin pleacă al mare, cu copii.

„Vreau să merg undeva, în creierii munților, unde nici telefonul nu sună!”, a explicat și Adriana Bahmuțeanu, decisă să aibă un concediu relaxant.

Vali Vijelie, REGELE MUZICII DE PETRECERE, cântă melodia „Nu suntem la fel!” Diana și Ramona au încins ringul de dans!... Iuliana Pepene, schimbare radicală de look! Ce cosițe blonde și machiaj natural?! A stat o oră și jumătate la salon și s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x