Antena Căutare

Ce fiică frumoasă are Liviu Vârciu! Carmina a împlinit 18 ani și întoarce toate privirile

Liviu Vârciu are toate motivele să fie mândru, căci fiica sa cea mare, pe nume Carmina, a împlinit de curând 18 ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă! Facii au fost uluiți când au văzut cum arată azi copila!

Ce fiică frumoasă are Liviu Vârciu! Carmina a împlinit 18 ani și întoarce toate privirile Galerie
Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, alături de fiica sa, Carmina

În urmă cu 18 ani, Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, devenea tătic pentru prima oară și se lăuda tuturor cu fetița sa, pe care a numit-o Carmina.

Cum arată Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu de la Rămân cu tine

Anii au trecut și iată că, de curând, fata și-a sărbătorit majoratul, un moment special de la care vedeta nu a putut lipsi!

Chiar dacă în prezent acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin, împreună cu care are o fetiță de trei ani și un bebeluș de câteva luni, Liviu Vârciu tot găsește timp să fie alături de fiica sa cea mare, Carmina.

citește și: Liviu Vârciu de la Rămân cu tine, dezvăluire uluitoare din trecut: „Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele au pierdut”

Fericit și mândru nevoie mare de faptul că fiica sa a împlinit 18 ani, Liviu Vârciu a făcut un selfie de milioane și a publicat imaginea pe Facebook, spre deliciul fanilor, care nu au ratat ocazia de-a da mii de Like-uri, reacții și comentarii.

Ce fiică frumoasă are Liviu Vârciu! Carmina a împlinit 18 ani și întoarce toate privirile

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, alături de fiica sa, Carmina

Liviu Vârciu și fiica sa, pe nume Carmina

Pe Liviu Vârciu îl puteți vedea la emisiunea „Rămân cu tine”, ce poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Liviu Vârciu, lovitură grea pentru Nea Mărin! Imaginile sunt virale pe Instagram

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia

Paul Stoicescu și-a găsit jumătatea la "Rămân cu tine"! Cine e tânăra care l-a cucerit pe antrenorul de tenis... Râzi cu lacrimi! Diana de la „Rămân cu tine”, la un pas să leșine când a văzut cine e pretendentul de azi! „Așa vrei tu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x