Antena Căutare

Paul Stoicescu și-a găsit jumătatea la "Rămân cu tine"! Cine e tânăra care l-a cucerit pe antrenorul de tenis

În a șasea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, concurentele l-au cunoscut pe cel de al treilea concurent din aceasta ediție, Paul Stoicescu, un tânăr atletic, de profesie antrenor de tenis.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Paul Stoicescu s-a prezentat în a șasea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Atitudinea și zâmbetul dar și ochii lui albaștri le-au fermecat instant pe șaisprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Paul Stoicescu a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Paul Stoicescu, tânărul cu strungăreață, ochi albaștri și constituție atletică.

citește și: Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

"Sunt antrenor de tenis de câmp și de fitness. Primul meu contact cu sportul a fost la vârsta de șapte ani, când am văzut racheta și mingea galbenă și am decis că vreau să rămân acolo. Am jucat vreo 10-11 ani, după aceea am rămas în tenis pe partea de arbitraj si antrenorat. Nu prea mă văd singur. De mic mi-a plăcut șa fiu in centrul atenției", a dezvăluit tânărul în filmulețul de prezentare.

Paul Stoicescu și-a găsit jumătatea la "Rămân cu tine"! Cine e tânăra care l-a cucerit pe antrenorul de tenis

Paul Stoicescu, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

r

Paul Stoicescu, pretendent la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Pretendentul urmează cursuri de actorie si este de părere că zâmbetul este cel care întotdeauna cucerește. Faptul că este o persoană punctuală și are abilități de lider se pare că au reprezentat dezavantaje pentru Paul Stoicescu, fiindcă tânărul a fost dezaprobat de unele tinere care au apăsat instant butonul roșu.

citește și: A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Talentul lui Paul, pe care l-a arătat și fetelor, a făcut ca participantul să fie ales de zece dintre tinerele concurente. În final Paul a ales-o pe Veronica cu care a plecat împreună la întâlnire.

Paul Stoicescu și-a găsit jumătatea la "Rămân cu tine"! Cine e tânăra care l-a cucerit pe antrenorul de tenis

Paul Stoicescu, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Paul Stoicescu și tânăra pe care a cucerit-o la „Rămân cu tine”

Cum a decurs mai departe emisiunea, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Rămân cu tine.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Cine s-ar fi așteptat?! Ce s-a întâmplat când Mirela și Virgil Mănescu s-au reîntâlnit, la „Rămân cu tine”: „N-o să dea ... Ce fiică frumoasă are Liviu Vârciu! Carmina a împlinit 18 ani și întoarce toate privirile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x