Antena Căutare

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

În a patra ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Ionuț Anghel și Alexa au ales să meargă la o întâlnire romantică, pentru a se cunoaște mai bine! Cum au decurs lucrurile între cei doi?

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Ionuț Anghel s-a prezentat în a patra ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Ionuț Anghel și Alexa de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

La finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost chiar Alexa. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt.

citește și: Sărut pasional la "Rămân cu tine!" Burlacul Ionuț Anghel i-a cucerit inima concurentei Alexa: "Hai să fugim în lume!"

"Am povestit, ne-am uitat unul la altul. E genul de om cu care ai ce să vorbești. Au fost 20-30 de minute, nu stiu cât am stat acolo, foarte productive pentru mine.", a fost reacția Biancăi, atunci când a fost întrebată ce părere are despre tânărul de lângă ea.

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

Ionuț Anghel și Alexa

Alexa și Ionuț Anghel, la o întâlnire romantică în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

citește și: Sărut pasional la "Rămân cu tine!" Burlacul Ionuț Anghel i-a cucerit inima concurentei Alexa: "Hai să fugim în lume!"

"Am cunoscut o femeie destul de interesantă, cu un caracter foarte mișto. Îmi place că știe ce vrea. Pare destul de potrivită pentru ceea ce căutam eu!", a dezvăluit Ionuț.

Ce s-a întâmplat la întâlnire? Află urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Cezar a umplut scena de trandafiri! Pretendentul de la „Rămân cu tine” a făcut o cucerire neașteptată: „Mi s-a oprit tim... Jassim Al Hamdani de la „Rămân cu tine”, viață de film! Pretendentul l-a întâlnit pe Messi și a făcut spectacol în Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x