Antena Căutare

A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana

În a cincea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, cele douăzeci de concurente au trăit o surpriză uriașă atunci când în platou și-a făcut apariția Marinel.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Tânărul și-a făcut apariția în pași de dans, iar energia debordantă și zâmbetul de milioane au fermecat instant șaptesprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Marinel e pretendentul care a făcut show la emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1

Marinel a venit la emisiunea „Rămân cu tine” ca să-și găsească jumătatea Lucrurile s-au mai schimbat atunci când a fost derulat filmul de prezentare.

citește și: După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

Se pare că secretele tânărului extrem de zâmbitor le-a făcut pe multe dintre concurente să renunțe la ideea de-a ieși la o întâlnire cu el.

A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana

Marinel

"Fata pentru mine ar trebui să aibă încredere în tot ceea ce face și în tot ceea ce fac eu, pentru că meseria mea mă duce la multe ispite. Merg în cluburi, cântări, multe femei și majoritatea femeilor sunt geloase. Am studiat canto classic și mi-am dat seama că merită, am ceva talent. Pe lângă muzică, mă cup cu construcțiile. Am un mini-excavator, iar în viitor vreau să-i construiesc o sală de evenimente.", s-a descris pretendentul din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

citește și: Cezar a umplut scena de trandafiri! Pretendentul de la „Rămân cu tine” a făcut o cucerire neașteptată: „Mi s-a oprit timpul în loc”

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar șase concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Marinel.

La final, chipeșul Marinel a plecat la întâlnire cu Ana. Pentru mai multe detalii, urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Cezar a umplut scena de trandafiri! Pretendentul de la „Rămân cu tine” a făcut o cucerire neașteptată: „Mi s-a oprit timpul în loc”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Jassim Al Hamdani de la „Rămân cu tine”, viață de film! Pretendentul l-a întâlnit pe Messi și a făcut spectacol în Dubai... O întâlnire ieșită din comun! Cezar a făcut o propunere neașteptată pentru Nicole: „Ești deschisă la o relație de poliam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x