Antena Căutare

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

Tot în a cincea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, concurentele l-au cunoscut pe ultimul pretendent, pe nume Virgil Mănescu!

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Virgil Mănescu s-a prezentat în prima ediție a emisiunii Rămân cu tinede la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

citește și: După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

Atitudinea și zâmbetul au fermecat instant nouă din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Virgil Mănescu a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Virgil Mănescu, celebrul somelier pe care l-am putut vedea în emisiuni precum „Hell`s Kitchen-Iadul bucătarilor” sau „Poftiți pe la noi”, cu Nea Mărin.

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

Virgil Mănescu

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

"Sunt somelier și predau la o școală de someliri. Suntem a patra generație din București. Am făcut multe școli, dar nu mă apuc să le povestesc pe toate. În domeniul meu de activitate pot spue că sunt cât de cât cunoscut. Nu sunt genul acela care să se încadreze în anumite tipare. În schimb, criteriul important la o parteneră este zâmbetul. M-am înscris, pentru că vreau să văd cum este să te întâlnești cu cineva fără să-l cunoști foarte mult și dacă pot stabli o conexiune cu acea persoană.", s-a descris pretendentul.

citește și: A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana

La final, Virgil Mănescu a plecat la întâlnire cu Mirela, spre marea surpriză a tuturor!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

O întâlnire ieșită din comun! Cezar a făcut o propunere neașteptată pentru Nicole: „Ești deschisă la o relație de poliam...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x