Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise și a aflat detalii surprinzătoare despre unii dintre concurenți. Ce a descoperit acesta în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”?

sorin bontea si speak, in culisele „Chefi la cutite” Galerie
Speak a stat de vorbă cu o parte din concurenții rămași la „Chefi la cuțite”, în episodul 45 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

În episodul trecut din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor i-a descusut pe membrii echipei mov pentru a afla mai multe detalii despre Cătălin Scărlătescu, în încercarea lui de-a se împrieteni cu acesta.

Speak i-a cerut prietenia, ba chiar a încercat să îl mai îmbuneze, purtând la gât o eșarfă mov, ca semn de susținere pentru echipa lingurilor din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Acum, în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a stat de vorbă cu anumiți concurenți și a aflat detalii surprinzătoare.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Speak a degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în cadrul celui de-al 16-lea battle. Se pare că gustul a fost atât de bun, încât cu greu a putut să aleagă un Chef preferat. De data aceasta, Sorin Bontea nu a mai insistat să primească susținerea lui Speak, ci a dorit mai degrabă să facă un pariu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, tot în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a stat de vorbă cu Victorina Matveev și a descoperit ce sentimente o încearcă pe concurenta din echipa lui Sorin Bontea, cât de mare este dorul de casă, dar și care este cea mai mare dorință a sa.

Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”, alaturi de speak

Descoperă detalii savuroase în episodul 45 din „Speak @ cuțite”

Rikito Watanabe, extrem de binedispus după ce a gătit pe placul lui Sorin Bontea, a explicat cât de important este pentru el relația cu liderul echipei verzi, cel pentru care și-a făcut chiar și un tatuaj.

Tot în episodul 45 din „Speak @ cuțite” am putut afla ce planuri are Dorin Voiasciuc cu premiul, în cazul în care l-ar câștiga, cum se simte Keed după experiențele trăite la „Chefi la cuțite”, dar și alte detalii surprinzătoare despre Elena Matei și Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 45 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 44 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 44. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x