Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Detaliul spectaculos care a atras atenția chefilor la degustare. Ce ingredient i-a surprins

În ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea a fost făcută de un juriu format din membri ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

chefii la degustarea din ediția 45 din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Jurații au degustat farfuriile celor trei echipe, în ediția 45 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, tema de gătit din cadrul celui de-al 16-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost dictată de ruleta ingredientelor. Pe rând, cei trei chefi au învârtit-o și au sperat că vor primi ingrediente simple, ușor de folosit în bucătărie.

Au primit varză murată, quinoa și mălai, o combinație nici prea grea, dar nici prea ușoară. Cele trei echipe au pregătit rețete surprinzătoare, ce au fost apoi degustate de membri ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ce au descoperit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la degustare, după cel de-al 16-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În timp ce invitații speciali au analizat farfuriile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a vedea cât de bine s-au descurcat bucătarii din echipele lor, în cel de-al 16-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Rețeta de varză a la Cluj făcută de echipa albastră a fost lăudată pentru gust și observațiile au fost puține.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Lebăduța)

Nici farfuria lui Cătălin Scărlătescu nu a fost mai prejos, iar șnițelul de curcan a fost cel mai surprinzător element din farfuri. Aparent, crusta de mălai a dat un gust desăvârșit preparatului.

Membri ai Fundației Dan Voiculescu la chefi la cutite

Juriul a degustat farfuriile pregătite în cel de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”

La Sorin Bontea, chifteluțele asiatice cu sos au impresionat nu doar prin aspect, ci și prin combinația inedită de arome și textură. În plus, condimentele de kimchi, pe care liderul echipei verzi le-a împrumutat de la echipa albastră, au dat un gust cu totul și cu totul deosebit.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Leb... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Cine a câștigat al 16-lea battle. Banda a adus un rezultat neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x