Antena Căutare

Stand-Up Revolution sezonul 2, 21 octombrie 2022. Victor Slav, moment neașteptat pe scenă: „Sunt urât”. DJ Harra, număr de roast

În ediția de Stand-Up Revolution din data de 21 octombrie 2022, jurații Costel, Vio, Teo, Dan Badea și Maria Popovici au avut parte de surprize, concurenți noi și multe glume bune.

colaj victor slav, jurati, dj harra Galerie
Stand-Up Revolution sezonul 2, 21 octombrie 2022 | Antena 1

În ediția din data de 21 octombrie 2022 de Stand-Up Revolution, concurenții care au urcat pe scenă au fost: Vlad Olteanu, Victor Slav, Anno Gomes, George Dumitru, DJ Harra, Augustin Zainea, Chris Davis, George Mesaroș.

Invitatul special al serii a fost Radu Bucălae, care a vorbit despre educație sexuală, cupluri gay și violență domestică. Actorul a fost cel care a deschis show-ul Stand-Up Revolution sezonul 2 din data de 21 octombrie 2022. Majoritatea concurenților care au urcat pe scenă au demonstrat că merită să treacă mai departe.

Citește și: Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Cristi Pulhac a „driblat” glume. Ioana State, număr de excepție de autoironie

Vlad Olteanu, glume despre familie la Stand-Up Revolution

Vlad Olteanu are 33 de ani, iar acasă are un copil mic, o soție și un câine. Nu a mai făcut stand-up comedy până acum și a vrut să le facă o surpriză prietenilor, fără să-i anunțe că va participa la emisiune.

„Bună, numele meu e Vlad și nu-mi place toamna pentru că mi se usucă buzele și trebuie să mă dau cu strugurel. Și eu când mă dau cu strugurel mă cam ia valul. Mă dau și cu rimel, și cu fond de ten. Mă trezesc după aia că am o poșetă mică și că sunt într-o rochie de seară, pe tocuri, țipând prin casă că nu am drepturi și că urăsc bărbații. Că m-aș certa cu cineva fără motiv, apoi spăl vasele”, a început Vlad.

„Cred că e mai puștan”, a spus Dan Badea.

„Nu cred că are 30 de ani”, i-a răspuns Teo.

Vlad Olteanu i-a încântat pe cei din public, dar și pe jurați cu numărul său de umor despre familie.

„Ați observat că e teama asta la bărbați să nu pară gay? Nu poți să te dai cu creme, nu poți să te dai cu trotineta, nu poți să te săruți cu alți bărbați că, gata, ești gay. Eu cred că o să scăpăm de prejudecăți, toți evoluăm.

Și eu am prejudecăți, de exemplu, eu nu suport că soția mea câștigă mai mulți bani decât mine. Are un job din care face mulți bani, dar e rușinos, la muncă la ea se lasă filmată zilnic, în timp ce ține diferite obiecte în mână, de diferite dimensiuni, pe care le îndreaptă spre gură. E degradant, e reporter”, a continuat concurentul.

Glumele nu s-au oprit aici, așa că i-a surprins în continuare pe cei din sală.

„E amuzant când ai un copil mic pentru că primești sfaturi de la persoanele care nu au copii și spun că nu li se pare atât de complicat, că e ca și cum ai avea un câine. Eu le-am zis tot timpul că nu e chiar așa. Am și eu un câine și știu. Și nu e același lucru pentru că de câine ajungi să te atașezi”, a spus Vlad Olteanu în ediția din data de 21 octombrie 2022.

„Îți dai seama ce mișto e ca un om care nu a urcat niciodată pe scenă, nu a făcut stand-up să vină să aibă glume atât de bune? Pentru că e greu să faci glume bune și a avut multe. Are un potențial fantastic!”, a spus Vio la testimonial.

„Este incredibil că e prima oară când faci asta pe o scenă atât de mare, foarte bine pus la punct”, s-a mirat și Teo.

„Ai fost mult mai bun acum că știm că nu ai mai făcut stand-up până acum”, a observat Dan Badea.

Cu maximul de voturi din partea juraților și cu peste 80% din voturile celor din public, Vlad Olteanu a mers în echipa lui Teo.

Citește și: Loredana, roast senzațional la Stand-Up Revolution Momentul ei a fost urmat de un concert de zile mari la masa juraților

Victor Slav s-a autoironizat la Stand-Up Revolution

„Sunt Victor și, după cum vedeți, am venit aici să reprezint o minoritate”, și-a început el discursul. „Minoritatea oamenilor extrem de urâți”.

„Mi-am dat seama de mic că sunt urât, de când mă lăsa bunicul în lanul de grâu și îmi zicea să stau cu mâinile întinse.

Ascunselea era jocul meu preferat. Cum venea cineva în vizită, cum mă băgau în debara. De fete nici nu mai ziceau, că ele nici nu se uitau la mine, dar nici eu nu prea mă uitam la ele pentru că era foarte greu atunci când ai strabism”, a menționat Victor Slav în ediția din această seară.

Jurații au fost surprinși când s-a ridicat panoul, pentru că nu știau despre cine este vorba.

„Toți eram uimiți de cât de bine arăta. Un om care e foarte urât nu are încrederea aia pe care o avea el în voce”, a spus Teo.

„Eu chiar am crezut că e urât”, a glumit Costel.

Victor Slav și-a continuat numărul de umor: „I-am întrebat o dată pe ai mei dacă sunt adoptat. Au zis că au încercat, dar nu m-a vrut nimeni. Are tata un neg pe spate cu care semăn leit.

M-am dus și la biserică să încerc să mă împac cu situația, dar m-a rugat preotul să nu mai vin că pierde enoriași. Au zis mai mulți că fața mea e dovadă că nu există Dumnezeu”, a zis Victor Slav, moment în care toată lumea din sală a început să râdă.

„Cel mai mult mă enervează băieții ăștia gen Bogdan Vlădău, Radu Vâlcan, Victor Slav. Voi știți că ăștia trei sunt trei personaje diferite? Mie mi se pare că seamănă foarte mult între ei, aceeași mandibulă puternică, aceeași privire, aceleași pătrățele.

Dacă i-am aduce pe scenă, cu siguranță nu am găsi nicio diferență, în schimb ar rămâne gravide primele rânduri de femei”, a încheiat celebrul om de televiziune.

El a primit două voturi verzi din partea lui Teo și a lui Dan Badea, dar și trei voturi roșii din partea lui Costel, Maria și Teo.

Anno Gomes, glume despre petreceri și limbi străine

Anno Fomes are 26 de ani și s-a mutat în Londra, UK. Totuși, se bucură că se află în România.

„Eu vorbesc doar engleză. Știți cum se spune, că dacă nu vorbești limba din zonă, oamenii cred că ești prost. De exemplu, am întâlnit ieri un tip care vorbea cinci limbi străine, dar nu și engleză. Și eram la modul: ce idiot”, a început Anno discursul.

Apoi a glumit despre petrecerile-surpriză.

„Am fost la o petrecere surpriză și nu mi s-a părut că sărbătoritul a fost surprins. Mi-a dat impresia că se preface că e surprins, pentru că a intrat în cameră legat la ochi.

Mă gândesc că atunci când intri într-o cameră și ești deja legat la ochi îți dai seama imediat că este vorba despre o petrecere surpriză. Îți descoperi ochii și toată lumea strigă: Surpriză! Nu e deloc o surpriză. O surpriză ar fi atunci când îți descoperi ochii și te trezești într-un supermarket. La asta chiar nu te-ai fi așteptat”, a continuat el, moment în care toți cei din sală l-au aplaudat.

„Mi-a plăcut mult, a fost foarte fain, are șanse mari să ajungă în finală, are șanse mari să câștige concursul”, a spus Vio.

„Vreau să-mi fac o echipă puternică, vreau să merg la sigur. Mi-l doresc foarte tare pe Anno”, a început Costel. El a avut o strategie și a spus că are pregătite mai multe surprize pentru cei care vor vota cu el.

Concurentul a primit toate cele cinci voturi din partea juraților și, în final, a mers în echipa lui Costel, care la sfârșit, a făcut poze cu cei din public.

George Dumitru, glume despre fizicul său

George Dumitru are 38 de ani, a lucrat în contabilitate, iar acum este trainer, face teambuildinguri cu firme și s-a apucat de stand-up acum doi ani. Și, spune el, mai deschide show-uri și are mici turnee prin țară.

Majoritatea dintre jurați l-au recunoscut după voce, când a început numărul său de stand-up.

„E George Dumitru, e foarte bun”, a exclamat Teo.

„Am 38 de ani trăiți la intensitate zero și arăt ca un copil pe care a dat cineva cu prea mult zoom”, a spus concurentul.

Nici nu și-a început bine discursul că George Dumitru a primit imediat toate voturile verzi ale juraților.

„Sunt două lumi care se ciocnesc, că arăt ca un copil, dar sunt bătrân. Eu folosesc expresii gen adev (n.r. adevărat), dar și cifra șepte, când vorbesc la telefon”, a glumit el.

„A fost greu să intru în vorbă cu fete frumoase.Mi-a fost greu să mă bag în seamă cu ele. Singura tactică de agățat care a funcționat la mine a fost agățatul de anduranță. Nu știu dacă știți, dar e atunci când intri în cercul ei de prieteni și aștepți până rămâne fără opțiuni”, a mai continuat George.

După multe discuții între jurați, în care fiecare își dorea ca George Dumitru să ajungă în echipa sa, totul s-a decis. Concurentul a intrat în echipa lui Vio, după ce a insistat ca el să fie mentorul său.

DJ Harra, surpriză pentru jurați: număr de roast și muzică

DJ Harra a urcat extrem de relaxată pe scenă, unde a făcut un show de excepție. Mai mult, blondina a îmbrăcat o ținută sexy care i-a pus în evidență bustul generos.

„Dacă nu mă știți de la gât în sus, cu siguranță mă recunoașteți de la gât în jos”, a început ea discursul.

„Eu nu am nicio legătură cu prezicătoarea care îmi poartă numele”, a continuat ea.

„Este Harra!”, a exclamat Vio, moment în care și ceilalți colegi de la masa juriului și-au dat seama despre cine e vorba.

„Mulți m-au întrebat de ce mixez în sânii goi”, continuat DJ Harra.

Nu a trecut mult timp și imediat toți cei cinci jurați au dat voturile verzi, iar panoul s-a ridicat.

Vedeta a recunoscut că a plătit pentru silicoane 6000 de euro. Apoi, a urmat un număr de roast la adresa fiecărui jurat.

„Dan Badea, eu pun pariu că ție îți place muzica lăutărească veche. La cât de bătrân ești, eu mă așteptam să asculți Strauss, Wagner”, a zis DJ Harra.

„Pe ăștia nu i-am prins că era închis la local”, a glumit Dan Badea.

„Vio, eu cred că și ție îți place muzica de pahar, pentru că te văd după față. Taică-miu bea, așa că cunosc fizionomia”, și-a continuat discursul concurenta.

„Eu cred că tu ești în zona aia de Vama Veche”, i-a spus DJ Harra lui Costel.

„Acolo îmi place să ascult manelele”, a continuat Costel, moment în care a stârnit hohote de râs din public și de la masa juraților.

„Pe Teo îl poți vedea, pun pariu, la un concert de hip-hop. Și eu știu treaba asta pentru că te-am văzut. Sau te-am văzut râzând la gașca Zurli, în timp ce le cereai copiilor un foc, dar e important că ești acolo cu sufletul”, a glumit DJ Harra.

În schimb, nu a avut nicio glumă pregătită pentru Maria Popovici: „Chiar nu zic nimic despre tine, nu azi”, a spus ea.

DJ Harra le-a pregătit o surpriză: a mixat mai multe piese, iar cei din public, dar și jurații au fost în extaz.

Augustin Zainea i-a uimit pe jurați și pe cei din public cu întâmplări amuzante

Augustin face parte din comunitatea LGBTQ și este un tânăr care își dorește să facă oamenii să râdă. Este pentru prima dată când a urcat pe scenă pentru a face stand-up comedy.

„După doi ani de relație, mi-a spus: știi, noi nu mai suntem compatibili și nu înțeleg cum e treaba asta? Adică tu, doi ani de zile, nu ai citit horoscopul, nu ai ascultat ce spune Minerva și, după doi ani, ai căutat pe un site de astrologie compatibilitate Fecioară-Taur și ai decis că noi nu mai suntem buni împreună. Mi-a zis că nu mai e fericit. Dar cine e fericit în relații?”, a glumit el.

Și jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru tânăr.

„Mi-a plăcut foarte mult de tine, mi-a plăcut mult atitudinea ta pentru că ai început cu niște glume și ai făcut haz de necaz despre ce își imaginează oamenii că sunt cei din comunitatea LGBTQ și mă bucur că ai venit aici și ai avut curajul să spui astfel de glume, într-o țară în care există puțini oameni care te înțeleg”, i-a transmis Maria.

Jurații au fost impresionați, astfel că la sfârșit concurentul a primit toate cele cinci voturi verzi.

„Spre deosebire de mulți care vin cu clișee despre soacre și căsnicii, mi se pare că tu ai venit cu experiențe sincere din viața ta. Așa că mi-au plăcut glumele tale”, a răspuns și Teo.

„Augustin, te vreau la mine în echipă pentru că mi-au plăcut foarte mult atitudinea ta, curajul, prezența pe scenă și se simte că vine din interior”, i-a răspuns și Costel.

Augustin Zainea a intrat în echipa Mariei Popovici.

Chris Davis nu a trecut mai departe, însă i-a amuzat pe jurați cu o întâmplare din tren

Originar din Scoția, Chris locuiește în Germania și a venit în România tocmai din Berlin.

„Nu știu dacă ați avut ghinionul să vi se fure vreodată telefonul. Mie mi s-a furat telefonul direct din mână, în timp ce-l foloseam. Eram în tren, trenul s-a oprit, ușa era deschisă. Fix când trebuia să pornească și ușile să se închidă, mi-a luat telefonul din mână și a fugit pe ușă.

Știți momentul ăla când ceva rău ți se întâmplă, dar nu poți fi furios pentru că ești la modul Mamă, asta chiar a fost impresionant! Treaba e că în timp ce a alergat spre ușă, și-a prins piciorul și și-a pierdut pantoful. Eu stăteam așa în mijlocul trenului, ca în cea mai proastă variantă a Cenușăresei”, a povestit scoțianul.

Chris a primit însă două voturi verzi din partea Mariei și a lui Dan Badea și trei voturi roșii din partea lui Vio, Teo și Costel.

George Mesaroș, tânărul care a trecut prin multe ca să aibă un aragaz sigur

George Mesaroș are 25 de ani și locuiește în Cluj, alături de iubita lui.

„Vara asta am vrut să ne luăm un aragaz nou, că aragazul nostru vechi nu că era vechi, era în vârstă. Dacă puneai o cutie de chibrituri lângă, începea să le dea sfaturi de viață.

Eu am insistat să luăm aragazul ăsta cu serviciul de instalare inclus, nu să umblu eu la gaz. Nu vreau să mor și ultimele mele cuvinte să fie Of, și m-am gândit!”, a început el.

Jurații s-au prins că este el, după ce și-a menționat numele de familie în numărul de umor.

„Mi-a plăcut, ai glume bune, ne vedem în finală”, i-a spus Vio.

George Mesaroș s-a alăturat echipei lui Dan Badea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din Stand-Up Revolution

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Un articol Powered by Vlad Cazino

Stand-Up Revolution sezonul 2, 21 octombrie 2022. Radu Bucălae, moment „educativ” pe scenă. A făcut show cu glumele fără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x