Antena Căutare

Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Cristi Pulhac a „driblat” glume. Ioana State, număr de excepție de autoironie

În ediția de Stand-Up Revolution de pe 14 octombrie 2022, jurații Costel, Vio Teo, Dan Badea și Maria Popovici au râs pe cinste, au avut parte de surprize și au primit noi membri în echipele lor.

Colaj cu Cristi Pulhac, Amalia Bellantoni, Ioana State și Jurații Galerie
Jurații Costel, Vio Teo, Dan Badea și Maria Popovici au râs pe cinste, au avut parte de surprize și au primit noi membri în echipele lor, în ediția de Stand-Up Revolution de pe 14 octombrie 2022 | Antena 1

În ediția de pe 14 octombrie 2022 de Stand-Up Revolution concurenții care au pășit pe scenă au fost: Ioana State, Jamie Lerner, Cristi Pulhac, Amalia Bellantoni, Andrei Negoiță, George Robu, David Adams. Mai mult, pe scenă a urcat Loredana, care a făcut un show de zile mari.

Seara de Stand-Up Revolution de pe 14 octombrie 2022 a început cu un moment amuzat prezentat chiar de juratul Vio.

După ce juratul a deschis seara a venit rândul concurenților să arate că merite să intre într-o echipă de la Stand-Up Revolution.

Citește și: Stand-Up Revolution sezonul 2, 7 octombrie 2022. Jurații, impresionați de Teodora Nedelcu. Ce a făcut bunica Gherghina în platou

Ioana State, moment de autoironie la Stand-Up Revolution

Ioana State a avut un moment de autoironie, unde a vorbit despre kilogramele pierdute. „Le-am pus la loc dar astea sunt altele”. Fosta consurentă iUmor și actuala concuretnă Stand-Up Revolution a vorbit despre greutate, shaorma și cele două variante pe care le are pentru o viață fericită: să nu se mai cântărească, sau să nu mai mănânce.

„Îți faci și tu un iubit, îl păcălești și tu că nu-l mănânci în somn, vrei să rămâi la el peste noapte, nu ai schimburi la tine, îți dă un tricoul de la el și tricoul nu te încape. Și te chinui să intri în tricoul ăla că ai ambiție. Să nu mai bagi în tine n-ai ambiție, vrei să intri în tricoul lui mărimea S”, a spus Ioana State pe scena Stand-Up Revolution.

Toți jurații au votat pozitiv pentru momentul Ioanei State. Maria Popovici a povestit că ea și Ioana sunt apropiate și chiar îi aduce ouă și roșii de țară, însă motivul pentru care jurata a apăsat pe butonul verde a fost că „Ioana e minunată”. Dan Badea s-a dus în public și le-a cerut spectatorilor să-i dea și lui o fată în echipă. „Ca de la om la om. N-am promis făină, ulei, doar am zis că eu cred că aș merita”.

Campania lui Dan Badea a funcționat. Peste 90% din voturi au fost exprimate ca Ioana State să meargă în echipa lui Dan Badea.

Citește și: Stand-Up Revolution sezonul 2, 7 octombrie 2022. George Tănase, moment savuros pe scenă. Cum l-a imitat pe Costel: „Nu cred!”

Jamie Lerner, moment de comedie muzicală pe scena Stand-Up Revolution

Jamie Lerner a venit din New York pentru a face un număr de comedie muzicală pe scena de Stand-Up Revolution. Tânăra concurentă a cântat despre relația ei „recentă” de acum 6 ani. Deși fostul iubit era mai mic cu 2 ani decât ea a ales să se despartă pentru că la 21 de ani se considera mai matur decât ea la 23. Concurenta a cântat și la ukulele, iar Costel a urcat și el pe scenă pentru a cânta la instrument.

Publicul a trimis-o pe concurentă în echipa lui Costel.

Cristi Pulhac a driblat glume la Stand-Up Revolution

Fostul fotbalist Cristi Pulhac a venit în sezonului 2 de StandUp Revolution și a făcut glume despre diverse situații din sportul care l-a făcut celebru. Cristi Pulhac i-a amuzat pe jurați când a vorbit despre expresia „Și-a dorit mai mult victoria”. De asemenea, fostul fotbalist a amintit despre expresia „Pulhac oprește adversarul și în somn”, explicând că noaptea se ducea în cluburi și a doua zi la meci abia vedea mingea.

„Pe mine cred că mă știți. Eu am jucat la Dinamo. Pe vremea când aveau și club de fotbal. Nici eu nu știam fotbal pe tot terenul. Am jucat ca Ion Iliescu: toată viața pe partea stângă. Nu știu ce se întâmplă cu fotbaliștii de azi. Parcă nu mai sunt luptători. Ai impresia că singurul lor meci e cu freza”, a spus Cristi Pulhac.

Publicul l-a trimis pe Cristi Pulhac în echipa Mariei Popovici: „Prima ta echipă în care ai femeie antrenor”, i-a spus Șerban Copoț.

Amalia Bellantoni a venit pe scena Stand-Up Revolution însoțită de mai multe animale

Amalia Bellantoni, sau sicilianca de România a venit pe scena StandUp Revolution însoțită de mai multe animale: un câine, o pisică și purceluși. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a gătit pe scenă desertul preferat al lui Costel: Cannoli.

În afară de Costel, ceilalți jurați au votat negativ numărul concurentei, precizând că și-ar fi dorit să vadă un număr de Stand-Up, nu unul de gătit desert în prezența unor animale.

Totuși, cel mai câștigat a fost Costel, care a gustat din Cannoli și s-a declarat mulțumit. Amalia Bellantoni nu a mers mai departe în competiția StandUp Revolution.

Andrei Negoiță i-a uimit pe jurații Stand-Up Revolution cu ideea lui originală

Andrei Negoiță i-a amuzat pe jurați prezentând un scenariu pe care Vio l-a descris ca fiind moment „de finală”. Concurentul StandUp Revolution și-a imaginat cum ar fi dacă ar avea o relație cu el însuși, iar ce a ieșit a fost descris de jurați ca fiind „genial”.

Andrei Negoiță a prezentat diverse situații amuzante care s-ar putea întâmpla în cazul unei relații cu propria persoană: Cine achită masa la restaurant, cine plătește facturile, nu mai ai intimitate, nu poți dormi pe canapea când te cerți cu partenerul, acela fiind tot tu.

Juraților le-a plăcut foarte mult ideea de material construită de Andrei Negoiță, iar publicul a decis ca el să meargă în echipa lui Teo.

Moș Crăciun a venit pe scena Stand-Up Revolution și a urat în „avanpremieră” Sărbători fericite!

Actorul George Robu l-a interpretat pe Moș Crăciun în ediția de pe 14 octombrie 2022 de StandUp Revolution. Moș Crăciun a vorbit despre soția sa, despre cum el nu mai arată ca acum 400 de ani și despre spiridușii săi.

Moș Crăciun le-a adus bomboane juraților, însă nu a ajuns în nicio echipă.

„Moravurile se îndreaptă prin râs” a spus Moș Crăciun la finalul momentului său. De asemenea, Moș Crăciun ne-a urat în avanpremieră „Sărbători fericite”.

David Adams, număr de excepție la pian, la Stand-Up Revolution

David Adams a făcut un spectacol de excepție de muzică și comedie. Virtuoz al pianului, concurentul de la Stand-Up Revolution i-a încântat pe jurați cu un moment de parodie muzicală.

Concurentul care seamănă izbitor cu actorul Zach Galifianakis din filmul „Marea Mahmureală a obținut 5 voturi verzi din partea juraților. David Adams a cântat o parodie despre mediul înconjurător, vorbind despre locul de parcare pe care și-l dorește, iar o altă parodie a fost despre cum și-a dezamăgit iubita.

Dan badea a urcat pe scenă și a cântat alături de concurent la pian, fapt care a convins publicul să-l trimită pe David Adams în echipa lui.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din Stand-Up Revolution

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Powered by Vlad Cazino

Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Loredana a făcut o adevărată „petrecere a burlacilor” pentru Costel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x