Antena Căutare

Maestre Goran Bregović, concertul dumneavoastră era programat peste o săptămână! Adina s-a întrecut pe sine și a făcut spectacol dinainte!

Goran Bregović și Wedding and funeral Orchestra vor concerta la București peste o săptămână, însă Adina, concurenta de la „Te cunosc de undeva” ne-a oferit un „teaser” de excepție! 

Goran Bregović și Wedding and funeral Orchestra vor concerta la București peste o săptămână, însă Adina, concurenta de la „Te cunosc de undeva” ne-a oferit un „teaser” de excepție!

„Gas Gas” a sunat atât de bine, încât nu ne putem decât întreba: oare artistul nu are nevoie de o sosie sau măcar de un ajutor pe scenă?

Adina s-a întrecut pe sine, iar publicul și juriul au apreciat-o așa cum se cuvine.

Așa sună originalul:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rossini, ai fi mândru! ”Il Barbiere di Siviglia” a sunat dumnezeiește! Lucian a demonstrat că poate cânta orice!... Șerban a numărat stelele mai ceva ca Ryan Tedder de la One Republic! ”Counting Stars” a sunat impecabil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x