Antena Căutare

Rossini, ai fi mândru! ”Il Barbiere di Siviglia” a sunat dumnezeiește! Lucian a demonstrat că poate cânta orice!

Ruleta a decis ca Lucian să aibă parte de o adevărată provocare în această săptămână la „Te cunosc de undeva”!

Ruleta a decis ca Lucian să aibă parte de o adevărată provocare în această săptămână la „Te cunosc de undeva”! Cine spune că pe scena "Te cunosc de undeva!" nu putem avea parte și de un moment de operă?

Lucian a cântat impecabil melodia interpretată de baritonul suedez Peter Mattei - Il Barbiere di Siviglia: "Largo al factotum", o arie foarte grea, care le dă de furcă chiar și celor mai talentați cântăreți de operă.

Repetițiile nu au fost ușoare, căci tot baletul emisiunii a fost implicat, iar scena emisiunii a părut, vreme de câteva minute, „împrumutată” de la Opera Națională.

Vezi aici cum sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Amy Winehouse, ne era dor de tine tuturor! Amna, îți mulțumim pentru un moment memorabil și emoționant!... Maestre Goran Bregović, concertul dumneavoastră era programat peste o săptămână! Adina s-a întrecut pe sine și a făcut s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x