Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Mirela Vaida, apariție spectaculoasă pe scenă, transformată în Laura Stoica

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Mirela Vaida s-a transformat în Laura Stoica și a interpretat piesa "Mai frumoasă".

Mirela Vaida pe scena Te cunosc de undeva Galerie
În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Mirela Vaida s-a transformat în Laura Stoica | Antena 1

Mirela Vaida a avut de interpretat o artistă extrem de dragă pentru poporul român. Concurenta a fost încântată de transformarea pe care i-a dat-o Ruli în ediția XIV și s-a pregătit intens să facă un moment de-a dreptul spectaculos.

În această seară, artista a cântat despre dragostea nemuritoare și a oferit telespectatorilor emoții de nedescris. Momentul său a fost unul de-a dreptul memorabil, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Mirela Vaida a adus în scenă frumusețea și talentul nemuritoarei Laura Stoica

Încă de când a urcat pe scenă, Mirela Vaida a întors toate privirile cu frumusețea ei, iar piesa "Mai frumoasă" a avantajat-o foarte mult. Un lucru este evident, concurenta a reușit să o aducă pe Laura Stoica la "Te cunosc de undeva!", semn că a intrat perfect în pielea personajului.

Jurații au fost impresionați încă din prima clipă de apariția Mirelei Vaida. Aceștia s-au ridicat în picioare și au participat la momentul senzațional al concurentei. Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au aplaudat-o furtunos pe concurentă și au felicitat-o pentru tot ceea ce a reușit să facă pe scenă în această Gală a Nemuritorilor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Mirela Vaida, o apariție răvășitoare, transformată în Alexandra Stan, face un show incendiar

"Am cântat mult împreună! Am cântat în spectacole, am avut multe amintiri plăcute cu Laura. E minunat, nu aș vrea să mă mai așez, îți mulțumesc că ești aici, îți mulțumesc că ne-ai mai adus încă o dată aceste momente frumoase. Mulțumesc, Mirela!", a dezvăluit Aurelian Temișan.

"Este ultima piesă a Laurei Stoica, de fapt este excesul ei de suflet, de bucurie, de iubire și de recunoștință față de omul pe care l-a găsit. A făcut istorie cu această piesă, iar tu ești extrem de talentată, îți place pe scenă, îți place la "Te cunosc de undeva!", ai foarte multe de dăruit și sunt convinsă că și tu o să faci istorie. ", i-a spus și Ozana Barbancea.

Și cuvintele frumoase din partea Andreei Bălan nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceasta a felicitat-o pentru tot ce a făcut pe scenă și pentru talentul ei senzațional.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Mirela Vaida a făcut furori pe scenă cu transformarea în Gwen Stefani

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu se transformă în Ileana Sărăroiu și Ştefan Bănică... Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Emilia Popescu a făcut un moment de neuitat, transformată în Tamara Buciuceanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x