Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Mirela Vaida, o apariție răvășitoare, transformată în Alexandra Stan, face un show incendiar

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la  "Te cunosc de undeva!", Mirela Vaida, într-o ținută extrem de sexy, face un show incendiar pe scena transformărilor.

mirela vaida te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Mirela Vaida | antena 1

Transformarea Mirelei Vaida în Alexandra Stan nu pare deloc una dificilă de vreme ce artista poate avea o atitudine dezinvoltă și îndrăzneață, ca cea a Alexandrei.

Mirela Vaida, relaxată la repetițiile pentru Gala Românilor de Top de la Te Cunosc de Undeva!

„N-am mare lucru de cântat, adică are trei versuri și se repetă încontinuu”, a spus Mirela Vaida la repetiții.

Pentru că nu a avut multă coregrafie de învățat, concurentei Te cunosc de undeva i-a plăcut mult mai mult să improvizeze și să se joace mai mult cu mișcările pe care avea să le facă pe scenă.

„Nu e nimic periculos acolo. Este doar dansăm, ne simțim bine”, spunea Cristi Iacob în culise.

„Deja ai obosit”, i-a zis Ozana Barabancea.

„N-am ce să-i fac, asta-i piesa”, a spus Mirela Vaida.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Pepe se transformă în Rick James și face senzație cu piesa "Super Freak"

„Este o piesă înregistrată în studio și are o frazare aparent ușoară, dar nu este deloc ușoară când o cânți live”, spune Ozana Barabancea.

„Ceea ce face Mirela este o performanță foarte bună. Încearcă să împace și capra și varza, și timbrul și fraza, care este scrisă prea matematic. Mai mult matematic decât muzical”, a mai adăugat jurata Te cunosc de undeva.

„Eu nu știu să joc fete cuminți”, a zis Mirela Viada râzând la repetiții.

Momentul sexy al Mirelei Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Îmbrăcată în pantaloni mulați din piele și cu multe accesorii din lanțuri, cu un machiaj excentric și o coafură pe măsură, Mirela Vaida a luat atitudinea de fată rea și a transpus-o în personajul ei.

Mirela a purtat un maieu care i-a pus în evidneță bustul amplu și o geacă de piele care s-a potrivit de minune cu atitudinea ei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Grasu XXL & AMI, fac show total pe scenă

Cu un talent deosebit pentru astfel de transformări, concurenta Te cunosc de undeva a pus în scenă întocmai videoclipul Alexandrei Stan. De asemenea, artista nu s-a dezis nici de la cântat, fiind mereu pe note.

Atitudinea ei răvășitoare și sexy a atras atenția juraților care au fost extrem de atenți la momentul ei.

Reacția juraților Te cunosc de undeva! după momentul Mirelei Vaida

„Să ne luăm de acuzată care a făcut ordine în scenă. Recrearea unui videoclip în scenă e fantastic. (...) Cânți și cânți foarte bine. Voiam ca și vocea să fie la fel de anticipată precum saxofonul”, spune Aurelian Temișan.

„Este atât de grea frazarea încât eu sunt mulțumită de ceea ce a făcut”, a adăugat Ozana Barabancea.

Ozana și Andreea au început să se contrazică despre cât de grea este piesa interpretată de Mirela.

„Puteți să vă bateți în cușcă, că avem cușcă”, le-a spus Andrei Ștefănescu.

„Îmi place foarte mult că s-a pus în scenă videoclipul. Mi se pare foarte tare, e 1 la 1 cu videoclipul. (...) Orice îți cade, șapcă, ochelari, nu te aplci să le iei”, a sfătuit-o Andreea Bălan pe Mirela.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori cu ținutele din Gala Românilor de Top... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Radu Ștefan Bănică, transformare surprinzătoare în Dan Bălan de la O-Zone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x