Antena Căutare

Cătălin Bordea, Marcel Pavel și Horia Vârlan - echipa de şoc de la “Te pui cu blondele?”! Dezvăluiri, faze tari şi mult umor, azi, la 20:30

Miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, vine un adevărat comando, după cum numește Dan Negru echipa formată din Cătălin Bordea, Marcel Pavel și Horia Vârlan.


Miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, vine un adevărat comando, după cum numește Dan Negru echipa formată din Cătălin Bordea, Marcel Pavel și Horia Vârlan.


Cei trei invitați se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde și vor accepta cu plăcere provocările la care acestea îi vor supune. Cătălin Bordea va povesti, printre altele, de ce și-a tatuat pe braț chipurile lui Charlie Chaplin, William Shakespeare și Ion Minulescu, dar și cum agăța fete, în discotecă, la Botoșani, pe ritmurile piesei “Frumoasa mea”, celebrul cântec interpretat de Marcel Pavel. Bucătarul Horia Vârlan va explica ce e de făcut ca să nu se “trezească” șampania după ce a fost deschisă sticla și, legat la ochi, va avea de recunoscut mai multe ingrediente care vor fi aduse în platou.


La rândul său, Marcel Pavel va povesti ce bea în fiecare dimineață, de 40 de ani încoace, ca să se mențină în formă, și își va aminti de perioada când era un toboșar pletos și cânta cu trupa Riff.


Întrebarea-vedetă le va fi adresată celor trei invitați și blondelor deopotrivă, miercuri, de către Horia Moculescu. Reputatul compozitor va vorbi despre cele 13 filme de lung-metraj cărora le semnează muzica, dar și despre prietenia care l-a legat de scriitorul Radu Tudoran, autorul romanului “Toate pânzele sus!”.


Cum se va încheia confruntarea dintre Cătălin Bordea, Horia Vârlan, Marcel Pavel și cele 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, cel mai longeviv show de cultură generală din România.

Dezvăluiri senzaţionale la “Te pui cu blondele?”: Cătălin Bordea a restaurat altarul și bolta bisericii din satul bunici... Se anunță o seară incendiară! Horia Vârlan, Cătălin Bordea și Marcel Pavel versus armata de blonde, într-o confruntare d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x