Antena Căutare

Dezvăluiri senzaţionale la “Te pui cu blondele?”: Cătălin Bordea a restaurat altarul și bolta bisericii din satul bunicii

Cătălin Bordea, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, în postura de invitat, alături de Horia Vârlan și Marcel Pavel, la “Te pui cu blondele?”, a fost restaurator de biserici.

Cătălin Bordea, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, în postura de invitat, alături de Horia Vârlan și Marcel Pavel, la “Te pui cu blondele?”, a fost restaurator de biserici.

Am studiat Pictura Monumentală”, mărturisește el în emisiunea lui Dan Negru. Printre alte lucrări pe care le-a executat, Cătălin a restaurat catapeteasma, altarul și bolta bisericii din satul bunicii. Este vorba de biserica din satul Todireni, județul Botoșani. Trei luni am muncit, seară de seară. Este o muncă foarte migăloasă”, a povestit acesta. De asemenea, în cadrul show-ului în care cei trei invitați vor avea de înfruntat cele 50 de blonde, Cătălin Bordea va explica de ce se deteriorează interiorul bisericilor .

Ce alte dezvăluri vor mai face invitații lui Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?

Destăinuiri, miercuri, la “Te pui cu blondele?” Marcel Pavel: “Mă antrenez cu Simona Halep. Mi-a dăruit racheta din fi... Cătălin Bordea, Marcel Pavel și Horia Vârlan - echipa de şoc de la “Te pui cu blondele?”! Dezvăluiri, faze tari şi mult ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x