Antena Căutare

Miercuri, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Fuego colecționează clopoței, iar Laura Lavric e o împătimită a blănurilor

Miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Fuego, Daniela Condurache și Laura Lavric îi povestesc lui Dan Negru despre colecțiile de obiecte pe care le au acasă

Miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Fuego, Daniela Condurache și Laura Lavric îi povestesc lui Dan Negru despre colecțiile de obiecte pe care le au acasă.

“Am o colecție impresionantă de clopoței, pe care i-am adus din toată lumea, inclusiv din Kuweit și de la Dubai”, spune Fuego. La rândul ei, interpreta de muzică populară Daniela Condurache mărturisește că îi plac în mod deosebit ramele pentru fotografii pe care, de asemenea, le aduce de peste tot din lume. Iar nașa ei de cununie, Laura Lavric, și ea interpretă de folclor din Moldova, se declară o împătimită a blănurilor.

Cum blondele vor să-i întregească lui Fuego colecția, îi vor aduce fiecare în dar câte un clopoțel, fapt ce-l va bucura pe artist și-l va face să promită că anul acesta, de Crăciun, va împodobi bradul cu clopoțeii de la blonde.

Ce alte mărturisiri vor face cei trei invitați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru.

Când se va căsători Fuego şi ce melodie populară i s-ar potrivi lui Iohannis? Aflăm la "Te pui cu blondele!". ... Supriza care l-a impresionat pe Fuego! Blondele îi măresc colecţia de clopoţei, dar cu o promisiune specială din partea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x