Antena Căutare

Pepe, Delia și Ozana, invincibili în fața blondelor! Asta a fost întrebarea care le-a adus marea victorie

Pepe, Delia și Ozana au fost necruțători cu armata de blonde, pe care le-a învins după ce au răspuns corect la o super întrebare.

Pepe, Delia și Ozana au fost necruțători cu armata de blonde, pe care le-a învins după ce au răspuns corect la o super întrebare.

”Cine produce cel scump mărgăritar?” a fost întrebarea care le-a pus în dificultate pe blonde și, implicit, le-a adus titlul de învingători celor trei.

Blondele, surpriză de proporții pentru Delia! Ce cadou i-au dăruit vedetei... Emisiunea lui Dan Negru, urmărită de aproape două milioane de telespectatori Show-ul „Te pui cu blondele?”, lider de aud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x