Antena Căutare

Surprize-surprize, în platoul de la "Te pui cu blondele". O văcuță prea emoționată le-a lăsat o amintire invitaților și blondelor

"Dacă mergeţi la măcelărie ce trebuie să cereţi că să primiţi o bucată de carne de aici?". Aşa a început totul. Prezenta văcuţei în platou a fost cireaşa de pe tort. Dan Negru a avut prilejul de a exemplifica, "pe viu", întrebarea blondelor.

"Dacă mergeţi la măcelărie ce trebuie să cereţi ca să primiţi o bucată de carne de aici?". Aşa a început totul. Prezența văcuţei în platou a fost cireaşa de pe tort.

Astfel, Dan Negru a avut prilejul de a exemplifica, "pe viu", întrebarea blondelor.

Însă cei trei petrecăreţi, blondele, dar şi simpaticul nostru prezentator au avut parte de o mega-surpriză din partea bietului animal... De la emoţii! Asta sigur nu era în plan. :)

Una peste alta, băieţii au dat răspunsul corect şi au râs pe săturate.

Cum așezăm tacâmurile în farfurie, după ce am mâncat, la restaurant. Știai aceste reguli din Codul Buneor Maniere?... Pepe, Nea Mărin și Liviu Vârciu le-au învins pe blonde! Au luat banii și au refuzat să meargă mai departe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x