Antena Căutare

Andrei Leonte a făcut turul Europei cu maşina! Aflat la ZU TV, primul câștigător X Factor ne-a spus cum și-a petrecut vacanța

Toamna se numără bobocii, dar şi proiectele pe care vedetele le-au pregătit după ce şi-au încărcat bateriile în vacanţă

Toamna se numără bobocii, dar şi proiectele pe care vedetele le-au pregătit după ce şi-au încărcat bateriile în vacanţă. Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon „X Factor”, show difuzat de Antena 1, se poate lăuda cu o super-vacanţă plină de adrenalină: artistul a vizitat Europa cu maşina:

Am ales să merg cu maşina, pentru că nu mai făcusem asta şi voiam să nu mai pierd farmecul locurilor în care mi-am propus să mă mut cândva. Nu doream să mă urc în avion şi să mă trezesc la 2000 de kilometri distanţă, voiam să am şansa să văd locuri superbe şi să mă deconectez, ceea ce s-a şi întâmplat”, povesteşte Andrei Leonte.

Invitat în emisiunea „Popescu şi Flick”, show ce poate fi urmărit la ZUTV de luni până joi, de la 22:05, Leonte a mărturisit că vara asta a fost, într-adevăr, o aventură. Şi-a vizitat părinţii stabiliţi în Italia, dar a şi adunat mulţi kilometri la bord, în timp ce a cutreierat cele mai frumoase oraşe: Roma, Florenţa, Nisa sau Monte Carlo.

Mai mult decât atât, Andrei mărturiseşte că, deşi a fost în vacanţă, a stat cu gândul la proiectele noi pe care le pregăteşte pe blogul şi videoblogul său.

MAREA PREMIERĂ X FACTOR este vineri, de la 20:30, numai la Antena 1

Horia Brenciu vrea să se apuce de un nou stil de muzică! Vineri, de la 20:30, ai marea premieră X Factor... Delia, jurata "X Factor", a aniversat doi ani de căsnicie! Artista a dezvăluit secretul mariajului său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x