Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Cine este Andrada Precup, câștigătoarea sezonului 9! Cu ce a impresionat publicul

Andrada Precup a câștigat finala X Factor 2020, sezonul 9, însă foarte puțini știu cine este, defapt, tânărat care a impresionat telespectatorii cu vocea ei de aur.

Andrada Precum si Stefan Banica pe scena X Factor Galerie
Finala X Factor 2020. Cine este Andrada Precup

În audiții, Andrada Precup s-a făcut remarcată datorită timbrului său vocal, care a lăsat jurații cu gura căscată. În cea de a doua ediție din sezonul 9 "X Factor", Andrada Precup a cântat melodia “Proud Mary”, interpretată de Tina Turner, atunci a fost momentul decisiv pentru cel care urma sa îi devină mentor.

Ștefan Bănică a fost cucerit din prima de vocea ei de aur și nu a mai stat pe gânduri, juratul a luat-o imediat în echipa lui, care avea mai târziu să fie cea câștigătoare.

La cei 17 ani, Andrada Precup este o adolescentă nevăzătoare, însă a reușit să ridice publicul în picioare și să facă show pe scena "X Factor" încă din audiții.

Tânăra a studiat muzica la Colegiului Național de Muzică George Enescu, dar și-a dat seamă că drumul spre succes nu este atât de ușor. Aceasta a mai participat și la alte emisiunii TV, însă de data aceasta a venit cu speranța că va câștiga și a câștigat. Deși s-a născut nevăzătoare, Andrada a fost înzestrată cu o voce superbă și de invidiat.

Citește și: Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. „Ești de o delicatețe rară”

Cu ce a impresionat publicul Andrada Precup

În sezonul 9 "X Factor" competiția a fost una strânsă. Cei care au luptat pentru marele premiu au fost Super 4, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Andrada Precup, însă câștigător a fost nominalizat doar unul.

Andrada Precup a câștigat finala show-ului "X Factor" și premiul în valoare de 50.000 de euro. Aceasta a impresionat jurații, cât și o țară întreagă prin vocea ei fantastică, care transmite cele mai multe emoții.

Concurenta are de-a dreptul o vocea de aur, pe care Ștefan Bănică a observat-o încă din prima clipă. Andrada a trecut cu bine peste audiții și Bootcamp, iar timbrul ei vocal a înduioșat telespectatorii.

În finală, Andrada Precum a realizat un moment spectaculos, care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. Aceasta a cântat o piesă compusă de Ștefan Bănică „Mama”, iar melodia a reușit să aducă lacrimi în ochii mamei sale, care a fost extrem de emoționată de mesajul piesei.

Citește și: Finala X Factor 2020. Andrada Precup și Ștefan Bănică, show total pe scenă: „Este o performanță care te lasă fără cuvinte”​

Ștefan Bănică a menționat de mai multe ori că Andrada ar trebui votată datorită talentului ei, nici de cum din alt motiv, iar publicul asta a făcut, au votat cea mai bună voce din concurs.

Ești de o delicatețe rară. Tot momentul a fost ca un fulg de nea. A fost minunat! Superb și extrem de emoționant”, i-a mărturisit Delia Andradei, în timp ce Florin Ristei a spus că ar fi votat-o și el, dacă se afla acum în fața televizorului.

Andrada Precup și-a făcut mândru mentorul, iar acesta a ținut neapărat să îi spună câteva cuvinte. "Sunt extrem de mândru de tine și indiferent de rezultat te iubesc infinit. Andrada este un artist." Ștefan Bănică și-a încurajat concurenta până în ultima clipă, iar roadele muncii lui au fost evidente în finala "X Factor."

Finala X Factor 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 9... „X Factor” a fost lider de audiență! Marea finală și-a desemnat câștigătorul și spectacolul a fost la superlativ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x