Antena Căutare

Finaliști X Factor 2021. Bryana Holingher a uimit pe scenă la doar 14 ani. Vezi momentele care au adus-o în marea finală

Bryana Holingher, mezina competiției X Factor, e finalista X Factor 2021 din categoria lui Florin Ristei. La doar 14 ani, concurenta a uimit juriul și publicul cu talentul ei.

Bryana Holingher , scena X Factor Battles 2, îmbrăcată în alb Galerie
Bryana Holingher a uimit pe scena X Factor la doar 14 ani. Ea e marea finalistă din categoria lui Florin Ristei | Antena 1

Încă nu a terminat liceul, dar Bryana Holingher a reușit o performanță notabilă. Tânără de 14 ani e finalista din categoria lui Florin Ristei la X Factor 2021.

De-a lungul sezonului 10, tânăra a uimit cu talentul ei fantastic. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și a mărturisit că e singura din familia ei care are talent la muzică.

Deși a înfruntat o competiție acerbă în categoria ei, Bryana a reușit să impresioneze jurații X Factor și a obținut un loc în marea finală.

Bryana Holingher i-a încântat pe jurați cu piesa Runnin' la X Factor 2021

Bryana, în vârstă de 14 ani, a urcat pe scena X Factor extrem de încrezătoare, exact cum era și Beyonce atunci când a cântat piesa. Chiar dacă Florin Ristei a spus că a mai auzit multe variante ale piesei, Bryana a promis să impresioneze.

Cu o voce cristalină și clară, Bryana a cântat din tot sufletul, iar publicul a aplaudat-o furtunos. Pentru simplul fapt că a avut încredere în ea, concurenta X Factor a cântat extraordinar, iar din culise o susțineau chiar părinții ei.

Bryana Holingher a cântat Stand Up în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Delia s-a ridicat în picioare la sfârșitul momentului și a aplaudat-o pentru prestația sa. Bryana a demonstrat încă o dată că are un talent uimitor și că la doar 14 ani reușește să lase gurile căscate.

Cert este că un merită un loc într-un concurs de asemenea calibru, iar jurații au fost de acord în unanimitate că merită să meargă mai departe.

Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și a mărturisit în audiții că e singura din familia ei care are talent la muzică. Până și Răzvan și Dani s-au întrebat: "De unde vine vocea asta?".

Bryana Holingher, momentul inedit de la X Factor 2021, din Battles. A cântat piesa „Sorry not sorry”

Bryana Holingher a reușit să capteze atenția tuturor cu interpretarea inegalabilă a piesei „Sorry not sorry” care a fost pe placul juraților X Factor 2021.

„Am venit cu părinții mei, cred că mi se potrivesc piesele mai rapide. M-am simțit foarte bine pe scena X Factor”, spune Bryana, înainte de a urca pe scenă.

Jurații au fost surprinși de calitatea și performanța ei vocală și i-au spus acest lucru.

Bryana Holingher a interpretat piesa „Ain’t No Other Man” la X Factor 2021

Bryana a făcut un moment spectaculos, în ciuda emoțiilor. La numai 14 ani, Bryana Holingher a demonstrat că are o voce foarte bine și că este receptivă în privința sfaturilor venite de la profesioniști. Adolescenta de 14 ani i-a uimit pe toți cu prospețimea și forța aduse pe scenă.

Bryana Holingher a interpretat piesa „Ain’t No Other Man” de la - Christina Aguilera pe scena X Factor 2021, în ultima înfruntare înainte de Finală.

În timpul piesei, Bryana a mers lângă masa juriului și a privit fiecare jurat în parte, iar Loredana a fost încântată de îndrăzneala tinerei.

Dani Oțil i-a spus conurentei că a avut un curaj foarte mare să se apropie la jumătate de metru de Ștefan Bănică. Cu această ocazie, Răzvan Simion și-a amintit că el a avut curajul Bryanei la 14 ani, când i-a luat un interviu pentru ziarul școlii, iar mama lui păstreză și acum autograful din 1994 al artistului.

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și se mândrește cu asta, spunând că are toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

Tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea și abia așteaptă să urce pe scena X Factor pentru a demonstra ce poate.

Emoția este la înălțime în sezonul 10 X Factor, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

X Factor 2021, 17 decembrie. Betty Iordăchescu, interpretare în forță a piesei „Call me”: „Ai reușit să fii altfel!”... eXtra Factor 2021, episodul 17. Ilona Brezoianu te duce în culisele X Factor să-ți arate cele mai amuzante momente din e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x