Antena Căutare

Jasmina Glodeanu a fost o adevărată apariție pe scena X factor. Vocea ei a emoționat-o pe Loredana

Jasmina Glodeanu are 31 de ani, este actriță și a fost încurajată de bunicul ei să vină pe scena X Factor 2020.

Jasmina Glodeanu la X Factor, imbracata intr-o rochie alba, vaporoasa si canta.
Jasmina Glodeanu la X Factor.

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Jasmina a mărturisit faptul că nu știe nimeni de apariția ei la "X Factor", însă a venit însoțită de cea mai bună prietenă. Cele două au mai participat la emisiune, în sezonul 1.

Intuiția a îndemnat-o pe Jasmina să interpreteze piesa " Chuva" , cu care a ajuns la sufletul Loredanei Groza. Momentul a fost unul emoționant și a adus lacrimi în ochii artistei.

Delia i-a ascultat interpretarea cu ochii închiși, iar Loredana a lăcrimat din primele secunde. Florin Ristei și Ștefan Bănică au fost însă de altă părere.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

Cei doi artiști au ridicat mâna pentru a opri momentul, iar în cele din urmă Florin Ristei a decis să îi mai acorde o șansă în ultimul moment. "Vreau să îmi schimb votul!", a fost mesajul artistului.

Motivul pentru care Florin Ristei și-a schimbat votul în ultimul moment

"Pe mine era să mă păcălești, însă mi-am dat seama că nu poți face asta. Atitudinea era bună, dar vocea te trăda!", a afirmat Ștefan Bănică, în timp ce își motiva votul.

Fostul câștigător X Factor și-a schimbat votul în ultimul moment. Loredana a fost cea care l-a convins cu afirmațiile ei despre melodia dificilă.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

"Pe mine m-a atins la coarda sensibilă!", a spus diva pop, emoționată și plăcut surprinsă de vocea concurentei.

Jasmina Glodeanu a plecat acasa cu trei de "DA" și câteva sfaturi bune.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Mihai Negru nu a avut așteptări mari, dar a reușit să impresioneze. Moment de hip-hop inedit pe scena X Factor... Ștefan Bolnavu și Cătălin Heisanu au venit pe scena X Factor cu un mesaj. Au surpins jurații cu momentul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x