Antena Căutare

Surpriza la nunta Lorei! Jurata X Factor, Delia, a venit incognito din luna de miere, tocmai din Africa!

Jurata X Factor, Delia, i-a facut o surpriza de zile mari Lorei: a renuntat la o saptamana din luna de miere, pentru a-i fi alaturi la nunta.

Surpriza la nunta Lorei! Jurata X Factor, Delia, a venit incognito din luna de miere, tocmai din Africa! Galerie
Delia a ales sa-i fie alaturi prietenei sale, in ziua nuntii

Lora si Dan Badea si-au unit destinele weekend-ul trecut, iar evenimentul a fost unul extrem de emotionant si presarat cu surprize. Miresei i-au fost aproape toate persoanele dragi, aparitia uneia dintre ele ravasind-o de-a dreptul. Jurata X Factor, Delia, i-a facut o surpriza de zile mari si s-a intors mai devreme cu o saptamana din luna de miere, tocmai din Africa, pentru a-i fi alaturi in aceste momente. Amandoua au izbucnit in lacrimi cand s-au vazut.

Cei doi soti s-au distrat de minune in cea mai fericita zi din viata lor, avand alaturi toate persoanele dragi. Chiar daca acest lucru nu a fost deloc usor. Jurata X Factor, Delia, a renuntat la o saptamana din luna de miere pentru a-i fi alaturi Lorei in aceste clipe minunate. Desi sotul Deliei planuise intoarcerea din Africa pe 13 octombrie, cei doi le-au facut mirilor o surpriza de proportii si au aterizat in Romania cu foarte putin timp inainte de ceremonie. Direct de la aeroport, au venit sa le fie alaturi Lorei si lui Dan. Revederea a fost una extrem de emotionanta, fetele plangand de-a binelea, una in bratele celeilalte.

Ce au in comun Iulia Manolache si castigatoarea X Factor 2011 USA?... Dan Bittman si-a amanat concertele din cauza unei interventii chirurgicale pe carotida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x