Antena Căutare

Delia are puteri supranaturale! Fanii au râs în hohote, când au văzut imaginea pe Facebook: "Așa arată fata mea când se dă în tobogan"

Delia uimește la fiecare pas! Le cântă și îi încântă pe fani cu apariţiile sale, dar, de aceasta, i-a ieşit mai bine ca ordicând. Unde mai pui că totul s-a întâmpla cu "putere divină", ceva şi nicicum nu a plănuit momentul.

Delia uimește la fiecare pas! Le cântă și îi încântă pe fani cu apariţiile sale, dar, de aceasta, i-a ieşit mai bine ca ordicând. Unde mai pui că totul s-a întâmpla cu "putere divină", ceva şi nicicum nu a plănuit momentul.

Unul dintre fanii artistei ştie el ceva: "Ai cântat până ţi s-a ridicat părul!". Imaginea postată de jurata X Factor a provocat hohote râs, iar aceasta a fost şi intenţia. Pentru că Delia chiar e cea mai tare!

Nici ei nu i-a venit să creadă: "N-ai cum!". Oare abia acum să-și fi descoperit nebănuitele super-puteri?! Oricum ar fi, artista a dat încă o dată dovada că este o fire extrem de amuzantă, cu un simţ al umorului foarte dezvoltat.

Momentul chiar a fost haios, iar fanii s-au distrat pe cinste: "Mie mi-a plăcut momentul. A fost ca şi cum ai fi cântat până ţi s-a ridicat părul!", "Da, mamă! Sunt beată / De la prea mult cureeeent", "Aşa arata faţa mea când se dă în tobogan".

X-people! O călătorie muzicală fascinantă într-o nouă seară de gală marca „X Factor”... Râzi cu Horia Brenciu, acest "erou de sacrificiu" al mesei X Factor! Uite cum îi imită pe ceilalți jurați: &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x