XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Drumul unei ÎNVINGĂTOARE, de la audiţii şi până în marea finală! Aşa a arătat EVOLUŢIA Adinei Răducan la X Factor

 

La 15 ani, a păşit cu emoţie pe scenă şi a devenit cea mai tânără concurentă din istoria X Factor, show-ul care ţi-a arătat, luni la rând, că e MAI MULT DECÂT VOCE! După zeci de momente emoţionante, tensionate, amuzante sau spectaculoase, Adina Răducan a reuşit să intre în inimile telespectatorilor şi a câştigat marele premiu de 100.000 de euro.

În rândurile ce urmează, ne vom reaminti cu plăcere de fiecare moment pe care Adina Răducan şi Horia Brenciu l-au scris în istoria sezonului PATRU de X Factor România!

E frumoasă foc, are un zâmbet cuceritor, iar vocea este arma sa secretă. Adina Răducan a venit la X Factor cu încredere şi a făcut un spectacol de zile mari!

VEZI AICI MOMENTUL DE LA AUDIŢII

Horia o ştie de mică, dar presiunea e cu atât mai mare. L-a surprins într-un mod plăcut şi în etapa următoare şi juratul i-a oferit unul dintre cele şase locuri ale sale.

VEZI AICI FAZA SCAUNELOR

A intrat în GALELE LIVE în Grupa sub 20 de ani, alături de Monica Sannino şi Cristian Goaie. Pentru prima gală, antrenorul Horia Brenciu i-a pregătit o melodie emoţionantă, cu un mesaj puternic: "Iartă", a Mihaelei Runceanu. Da, da, pentru a cânta aşa ceva ai nevoie de un glas divin, iar Adina a dovedit ca are!

VEZI AICI MOMENTUL IMPRESIONANT!

De la sensibilitate la forță, de la note joase la note înalte, Adina le ia pe toate perfect! În cea de-a doua gală, Adina a ridicat ştacheta şi mai sus. "Clown", piesa lui Emeli Sande, i-a ieşit de minune, iar juraţii au aplaudat-o în picioare! "O piesă matură pentru o voce matură", ce bine spune Delia.

VEZI AICI INTERPRETAREA DE EXCEPŢIE!

Ajunsă în semifinale, cea mai mică participantă din istorie a surprins printr-un duet inedit cu Daniel Buzdugan. Însă momentul genial avea să vină un pic mai târziu, când "Bună seara, iubite" a ridicat o sală întreagă în picioare!

O SĂ-ŢI DOREŞTI SĂ VEZI DIN NOU MOMENTUL

Au curs lacrimi, a fost emoţie, dar parcă toate acestea s-au simţit înzecit în marea finală. „Mi-e dor de tine” a Mălinei Olinescu a fost piesa perfectă pentru o fată emotivă și inocentă ca Adina Răducan şi un mentor sensibil ca Horia Brenciu.

DUETUL DINTRE ADINA ŞI HORIA E AICI

A fost votată de public şi a ajuns să se "dueleze" pentru marele trofeu cu Alexandra Crişan, una dintre vocile senzaţionale din acest an! Inspiraţia lui Horia Brenciu în ceea ce priveşte alegerea pieselor şi interpretarea magistrală a Adinei Răducan au făcut ca sezonul al patrulea de X Factor să fie câştigat de concurenta care a venit cu 15 ani şi a plecat cu 16, dar şi cu multă experienţă, amintiri de neuitat şi un premiu de 100.000 de euro.

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, să ne ridicăm în picioare încă o dată pentru ADINA RĂDUCAN, marea învingătoare X Factor 2014

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe