Antena Căutare

Ochii închiși și urechile pâlnie... Momentul în care Emilian Nechifor a lăsat fără grai patru mari artiști ai României!!!

Din postura de jurați ai super-show-ului X Factor au văzut sute de concurenți, însă nu multți au fost aceia care au reușit să-i impresioneze de la prima apariție. Emilian Nechifor este unul dintre „cei aleși” pe care Delia, Ștefan, Horia și Carla's Dreams i-au ascultat fără să clipească

Din postura de jurați ai super-show-ului X Factor au văzut sute de concurenți, însă nu multți au fost aceia care au reușit să-i impresioneze de la prima apariție. Emilian Nechifor este unul dintre „cei aleși” pe care Delia, Ștefan, Horia și Carla's Dreams i-au ascultat fără să clipească.

„Eyes shut” e o melodie grea de tot și nu sunt mulți cei care izbutesc să o facă să sune la fel de bine ca originalul. Emilian, tânărul student care a ajuns până în fazele finale ale X Factor se poate lăuda cu unul dintre cele mai impresionante momente petrecute pe scena show-ului care va fi difuzat în curând de Antena 1.

Delia şi-a panicat fanii! Jurata "X Factor" s-a fotografiat pe marginea prăpastiei... Marea premieră „X Factor”, marcată prin trei mari concerte, pe 10 septembrie! Ziua X, mult așteptată, aduce Antena Live ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x