Antena Căutare

Raul Eregep, finalistul de la X Factor, apare în primul său videoclip. Vocea artistului sună excepțional în limba franceză. "Mon Amour" te cucerește pe loc!

După ce a ajuns în finala X Factor şi a fost la un pas de a deveni marele câştigător, Raul Eregep face primul pas în carieră. Artistul s-a alăturat proiectului muzical Havana şi a lansat single-ul şi videoclipul piesei “Mon Amour”.

După ce a ajuns în finala X Factor şi a fost la un pas de a deveni marele câştigător, Raul Eregep face primul pas în carieră. Artistul s-a alăturat proiectului muzical Havana şi a lansat single-ul şi videoclipul piesei “Mon Amour”.

Dacă nu aveaţi habar cât de bine suna vocea fostului concurent în limba franceză, acum aveţi ocazia să vă încântaţi simţurile. Noi scredem că va deveni HIT. Iar fanii se pare că sunt de aceeaşi părere:

"Super tare melodiaaa! În sfârşit, aşteptarea a luat sfârşit!", "Ai o voce super! Deja am descărcat-o", "Super melodia, super interpretarea. Bravo și succes!", au scris admiratorii artistului, pe Facebook.

Mişcări senzaţionale din şolduri, trandafirul de după ureche şi o prezenţă scenică de neuitat. Sezonul 1 X Factor a fost... "Amazing Grace", în interpretarea inconfundabilă a lui Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015. Emoție pură ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x