XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Raul Eregep, finalistul de la X Factor, apare în primul său videoclip. Vocea artistului sună excepțional în limba franceză. "Mon Amour" te cucerește pe loc!

 

După ce a ajuns în finala X Factor şi a fost la un pas de a deveni marele câştigător, Raul Eregep face primul pas în carieră. Artistul s-a alăturat proiectului muzical Havana şi a lansat single-ul şi videoclipul piesei “Mon Amour”.

Dacă nu aveaţi habar cât de bine suna vocea fostului concurent în limba franceză, acum aveţi ocazia să vă încântaţi simţurile. Noi scredem că va deveni HIT. Iar fanii se pare că sunt de aceeaşi părere:

"Super tare melodiaaa! În sfârşit, aşteptarea a luat sfârşit!", "Ai o voce super! Deja am descărcat-o", "Super melodia, super interpretarea. Bravo și succes!", au scris admiratorii artistului, pe Facebook.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii