Antena Căutare

Ștefan Bănică, provocare pentru fani: "Ghiciți în ce context a fost făcută această fotografie? Vă dau un indiciu: anul 2010"

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi artişti de la noi, iar publicul se bucura de aceleaşi sentimente din partea acestuia. Juratul de la X Factor îi ţine la curent cu toate evenimentele importante din cariera sa: concerte, spectacole de teatru, lansări.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi artişti de la noi, iar publicul se bucura de aceleaşi sentimente din partea acestuia. Juratul de la X Factor îi ţine la curent cu toate evenimentele importante din cariera sa: concerte, spectacole de teatru, lansări.

De curând, acesta a lansat o provocare interesantă pe Facebook: "Ghiciți în ce context a fost făcută această fotografie? Vă dau un indiciu: anul 2010", a scris artistul pe Facebook, alături de imaginea cu pricina.

Fanii au fost prompți şi au răspuns în consecinţă, dar l-au şi complimentat pe Ştefan Bănică: "Ce frumos, indiferent de vârstă şi valoros ca întotdeauna!", "Să fii fericit!", "Un spectacol de teatru cumva?", "Lansarea albumului Super-Love", "Este din clipul "Super Love". Iar aceştia din urmă au avut dreptate.

Delia a mai bifat o vacanță de lux! Jurata de la "X Factor" a ales să plece în Istanbul. Primele imagini!... Nuntă mare în familia lui Brenciu! Antonio, colegul său de trupă, s-a căsătorit. Distracţia a fost asigurată de juratul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x