Capitolul I. Desfasurarea emisiunii concurs:

•    Emisiunea concurs intitulata “iUmor - sezonul 6”numita in continuare si emisiune sau emisiune-concurs ori program tv, este realizata de societatea « Antena TV Group S.A » numita in continuare si Producator sau Beneficiar. 

•        Emisiunea tv“iUmor” este un show de televiziune de divertisment, un show care aduce in fata telespectatorilor talente cu adevarat iesite din comun.

Emisiunea va fi difuzata in prima faza prin intermediul postului de televiziune “ANTENA 1”.

•    Concursul se va desfasura in perioada ianuarie – mai 2019.

•    Producatorul emisiuniieste singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului de concurs si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs.

•    Pentru a se califica in auditii, fiecare concurent trebuie sa se prezinte la preselectii astfel cum acestea sunt anuntate, in principal, prin intermediul postului de televiziune “Antena 1”.

•    Pentru a putea participa la preselectii, fiecare concurent trebuie sa fi implinit varsta de 14 ani pana la data primei difuzari a emisiunii tv pe postul de televiziune Antena 1 (respectiv pana la data de25 feb 2019). Persoanele sub 18 ani trebuie sa se prezinte insotite de catre reprezentantii legali (parintii naturali sau adoptivi, tutorele legal, parintele avand autoritate parinteasca exclusiva sau alte persoane numai cu imputernicire notariala si declaratie completata conform anexei atasate la formularul de inscriere). 

•    Este necesar ca fiecare persoana ce se prezinta la preselectie sa aiba un document de identitate. Acest lucru este valabil si pentru reprezentantii legali care insotesc persoanele sub 18 ani.

•    La preselectii pot participa concurentii, in mod individual sau grupuri, indiferent de numarul de membri, care vor putea sustine urmatoarele categorii de probe:

Proba muzicala – interpretare si executarea unor hit-uri românesti si/sau internationale, interpretare la instrument muzical, etc.;

Proba de dans – executarea unor dansuri individual/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dar nelimitat la acestea;

Proba de actorie – executarea unui numar dintr-un musical/piesa de teatru/scena dintr-un film, etc. ;

Alt gen de prestatie artistica sau de creatie – numar de circ, mima, creatie grafica, plastica etc.

•    Preselectiile vor avea loc in Bucuresti in perioada 1 ianuarie – 8 februarie 2019.

•    Organizatorii preselectiilor cauta oameni cu un talent artistic deosebit (muzical, coregrafic, actoricesc, creativ etc. sau performante sportive sau de indemanare ori acrobatie) care sa fie in acelasi timp amuzanti, atractivi si carismatici, in general oameni care ies din tipare prin felul in care isi sustin prestatia sau se prezinta. Pentru a impresiona, participantii se pot baza, pe langa calitatile de exceptie, si pe tinutele speciale sau prestatiile iesite din comun pe care le-au pregatit. Orice prestatie care da dovada de originalitate si creativitate va fi foarte apreciata. 

•    Chiar daca vorbim despre preselectii, acestea se vor filma iar parti din aceste filmari vor fi difuzate in cadrul show-ului. Din acest motiv este important ca fiecare participant la preselectii sa vina imbracat asa cum ar dori sa fie vazut de catre juriu, dar si de catre public. Asadar, fiecare trebuie sa ia in calcul look-ul care il va pune in valoare si il va scoate in evidenta. Daca tinuta va include un machiaj deosebit sau accesorii iesite din comun cu atat mai bine. Este de preferat ca prestatia pregatita pentru preselectie sa nu depaseasca 2 minute. Daca depasesc aceasta durata, este recomandat sa alegeti partea cea mai interesanta.

•    Pentru ca este un moment important, pot veni cu voi sa va sustina prietenii, rudele ori admiratorii. Daca sunteti pensionar, aduceti niste prieteni care sa va fie alaturi. Prietenii sau insotitorii participantilor pot aduce stegulete, afise sau orice fel de materiale destinate sa va sustina talentul si sa va puna in valoare personalitatea unica. Toate acestea nu vor face decat sa atraga atentia, in mod original asupra personalitati voastre unice si asupra telentului vostru special.

•    Preselectiile se vor desfasura in doua etape (doua zile). Prima etapa va avea loc in datele indicate mai sus in prezentul Regulament, urmand ca acei concurenti care vor trece de prima etapa, sa fie chemati de Producator in ziua imediat urmatoare pentru a doua etapa. In cazul in care veti trece de prima etapa, daca nu sunteti din orasul in care se desfasoara aceste preselectii, trebuie sa luati in calcul un loc de cazare unde sa stati peste noapte. Daca nu aveti posibilitatea sa va asigurati acest loc de cazare, va rugam sa aduceti la cunostinta organizatorilor acest lucru pentru a incerca o rezolvare a problemei. 

•    Pentru mai multe informatii referitoare la preselectii sau la show, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: adina.blegu(la)antenagroup.ro

Emisiunea concurs se desfasoara in 2 (doua) etape:

Etapa nr.1 : Preselectiile si Auditiile

In faza de preselectie fiecare dintre concurentii inscrisi au sansa sa sustina prestatia in fata unui juriu desemnat de Producator numai pentru aceasta etapa, alcatuit din producatori, specialisti sau vedete ale postului Antena 1. Preselectiile se vor desfasura in 1 (unu) oras din Romania: Bucuresti, intr-o  locatiece va fi anunata pe site-ul a1.ro. In urma acestor preselectii, juriul desemnat de Producator pentru aceasta etapa va selecta un numar de concurenti (solo sau grupuri), numar ce va fi stabilit la libera apreciere a Producatorului.

In faza de auditiicu juriu vor participa toti cei care au trecut de faza preselectiilor (un numar de aproximativ 120 de concurenti (solo sau grupuri). Auditiile se vor desfasura in Bucuresti, in locatii ce vor fi anunate pe site-ul a1.ro.Juriul va fi alcatuit din 3(trei) Jurati alesi de catre Producatorul emisiunii. Juriul desemnat in aceasta etapa se va mentine pana la finalul emisiunii concurs.

In faza auditiilor, Juriul va comenta fiecare prestatie dupa care va veni momentul deciziei.

Fiecare jurat va avea posibilitatea sa voteze printr-un sistem inedit gradat si vizual. Fiecare jurat va vota prin intermediul unei tablete digitale, alegand una din cele doua variante, LIKE sau DISLIKE.Concurentii au nevoie de minim 2 LIKE-uri pentru a se califica mai departe si pentru a se califica la Votul Publiculuii in vederea participarii in Finala.

Avand in vedere ca acest concurs este organizat in cadrul unei productii de televiziune si se deruleaza, cu precadere, in cadrul unui show artistic de televiziune in care Producatorul isi propune sa plaseze prestatiile artistice care, in viziunea Producatorului, reprezinta cele mai atractive momente pentru publicul telespectator, conditia ca Producatorul sa selecteze aceste momente artistice in vederea difuzarii in cadrul productiei de televiziune reprezinta o conditie esentiala in calificarea concurentilor la Votul Publicului.In ceea ce priveste concurentii preselectati de catre Juriu in etapa « Auditiilor » prin acordarea cel putin a Scorului Minim, conditia selectarii de catre Producator pentru a face parte din productia show-ului de televiziune, trebuie inteleasa prin aplicare cumulativa cu conditia selectarii de catre Juriu prin acordarea cel putin a Scorului Minim, astfel incat Producatorul sa poata respecta formatul de televiziune asociat acestei emisiuni.

Prin urmare, sunt considerati calificati doar concurentii care au fost votati de catre Juriu cel putin cu  Scorul Minim SI care au fost selectati de catre Producator sa faca parte din showul de televiziune prin difuzarea acestor momente in cadrul emisiunii.

Momentele din etapa Auditiilor astfel selectate de Producator vor fi difuzate pe durata a 13(treisprezece) editii.

In functie de rezultatul votului vom asocia un sunet de victorie sau de infrangere.

Publicul va vota castigatorul fiecarei editii de Auditii. La finalul fiecarei  editii anuntam “start vot” pana a doua zi cand, in Observatorul de la ora 16:00, vom da “stop vot” si vom anunta castigatorul.

Etapa nr.2 : Finala Inregistrare

In Finala se vor califica toti castigatorii episoadelor de auditii.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, avand aceleasi doua optiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurentii care vor obtine 3 LIKE-uri in urma prestatiei vor intra la votul publicului. In caz contrar, sunt eliminati.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurentilor intr-un interval de 20 (douazeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele castigator. Numarul voturilor exprimate de public va fi prezentat de catre Producatori conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toti concurentii care obtin 3 LIKE-uri, prin SMS se va decide marele castigator.

Decizia Producătorilor cu privire la orice dispută care decurge din votare, în cadrul oricărei editii a emisiunii, va fi definitivă şi obligatorie.

•    Premiile acordate castigatorului concursului emisiunii (cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor in editia finala a emisiunii) sunt in valoare totala bruta de 20.000(douazeci de mii) euro. Premiile pot fi acordate de catre  Antena Tv Group S.A.  sau de catre un sponsor, sau partial de Beneficiar si partial de catre un sponsor, dupa cum va decide Antena Tv Group S.A.. Premiile obtinute de castigator vor fi acordate in bani si/sau produse, valoarea totala cumulata a acestora fiind cea mentionata mai sus, proportia dintre premiile acordate in bani si/sau produse urmand a fi stabilita in mod unilateral si discretionar de Producator. Premiile obtinute de concurentul/concurentii castigatori (in cazul unui grup) in cadrul emisiunii, vor fi inmanate de catre Antena Tv Group [sau in cazul in care exista un sponsor desemnat de Producator care va acorda premiile, acestea vor fi inmanate de Antena TV Group impreuna cu sponsorul respectiv] in termen de maxim 90 (nouazeci) zile de la data difuzarii ultimei editii (editia finala) a emisiunii-concurs in care participantul/concurentul a participat si castigat.  In cazul in care va fi desemnat castigator o trupa/grup, premiul castigat va fi impartit in mod egal tuturor membrilor grupului castigator, fiecare dintre acestia putand primi sume de bani si / sau produse astfel incat valoarea premiilor acordate fiecarui membru al grupului castigator sa fie echivalenta, iar valoarea totala acordata sa fie egala cu valoarea totala bruta de 20.000(douazeci de mii) euro mentionata mai sus.

•    Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premii, atat in bani cat si in produse, va fi retinut de catre « Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurentilor castigatori. In acest sens, in cazul in care Concurentul castiga/dobandeste un premiu in produse, plata in bani a impozitului corespunzator  produsului castigat, se va face de Concurent catre Beneficiar intr-un termen de 30(treizeci) zile de la data difuzarii emisiunii in care Concurentul a castigat/dobandit premiul respectiv in produse (nedepunerea impozitului aferent premiului in termenul anterior mentionat,  va conduce automat la pierderea premiului). Cuantumul impozitului aferent premiului in produse va fi comunicat in scris de catre Producator si/sau Beneficiar Concurentului in termen de 10(zece) zile de la data difuzarii Finalei.

•    Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.

Capitolul II. Participarea la emisiunea concurs:

1. Toate activitatile si locatiile pentru desfasurarea a Programului tv vor fi determinate de catre Producator, la exclusiva apreciere a acestuia.

2. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că se afla in deplinã stare de sănătate, din toate punctele de vedere, nesuferind de nici o boala sau deficienţă care sa poata ingreuna derularea emisiunii-concurs.

3. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că nu exista vreo incapacitate legală sau contractuală care ar putea să anuleze obligatiile asumate. 

4. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că, dupã realizarea filmarilor la care vor participa, nu se va mai putea interzice Producatorului difuzarea/exploatarea emisiunii-concurs, a imaginii, a vocii si/sau numelui acestora, fara ca aceasta limitare sa aiba un caracter limitativ ci doar unul exemplificativ.

5. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că a fost atenţionat şi informat cu privire la conceptul şi structura emisiunii-concurs.

6. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că este responsabilitatea lui să  minimizeze riscul de vătămare care ar putea să apară pe parcursul realizarii emisiunii-concurs. Aceste riscuri includ, dar nu sunt limitate în nici un fel la: vătămare corporală, handicap permanent sau chiar deces, suferinţe emoţionale, invadarea vieţii private, insultă sau calomnie ori pagube materiale.

7. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că înţelege si accepta faptul că orice apariţie în cadrul emisiunii-concurs (inclusiv in timpul preselectiilor, auditiilor, repetitiilor, pregatirilor etc, imaginile putand fi filmate inclusiv cu camera ascunsa) este destinată exploatarii emisiunii-concurs, promovarii acesteia sau a oricarui alt gen de program, produs sau serviciu, nelimitat in timp, spatiu ori ca numar ori modalitati de promovare şi prin orice mijloc. Concurentul intelege si accepta că orice încălcare a prevederilor acestui articol ar cauza pagube şi prejudicii irevocabile care nu ar putea fi compensate rezonabil şi adecvat prin daune interese plătite ca urmare a unei acţiuni în justiţie şi de aceea, concurentul accepta în mod expres faptul că Producatorul sau un tert imputernicit de acesta vor fi îndreptăţiţi să ia orice măsuri legale şi sa aplice orice sancţiuni echitabile pentru a preveni şi/sau a repara orice încălcare sau ameninţare de încălcare a prevederilor acestui articol.

8. Prin inscrierea la emisiunea-concurs, concurentul confirma ca se obliga sa respecte intocmai programul si normele de conduita stabilite de catre Producator, in caz contrar, Producatorul isi rezerva dreptul de a elimina toti concurentii care prin comportament sau nerespectarea normelor impuse, aduc prejudicii intregului grup si/sau emisiunii-concurs.

9. Producatorul va asigura toate conditiile tehnice necesare realizarii, producerii, inregistrarii si difuzarii in cadrul programelor statiei TV “ANTENA 1” a emisiunii-concurs.

10. Concurentul se obliga sa participe la emisiunea-concurs pregatita de Producator, in locatia si la data stabilite de acesta, precum si in conditiile stabilite de Producator si se obliga sa se supuna la timp si neconditionat tuturor hotararilor reprezentantilor Producatorului, hotarari referitoare la emisiunea-concurs.

11. Producatorul nu accepta ca multumire din partea concurentilor nici un fel de compensatie in bani sau obiecte. Orice astfel de incercare va fi penalizata in detrimentul concurentului respectiv.

12. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a acestei emisiuni-concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.

13. Producatorul poate face o norma corespunzatoare, in orice moment al concursului, pentru orice nu este prevazut in acest regulament si decizia trebuie sa fie acceptata de concurenti. 

14. Daca la inregistrarea emisiunii-concurs, din diferite motive o proba nu este satisfacatoare pentru Producator, acesta poate cere concurentilor repetarea momentului sau poate cere concurentului sa realizeze alta proba.

15. Concurentul confirma ca a luat cunostinta de prevederile regulamentului emisiunii-concurs, precum si ca se obliga sa respecte intocmai acest regulament.

16. Concurentii eliminati la oricare dintre editiile emisiunii-concurs se supun pana la sfarsitul emisiunii regulilor concursului, neavand nici o pretentie (de natura financiara sau de alta natura) de la Producatori.

17. Concurentii care participa la emisiunea-concurs, se obliga in mod expres sa raspunda solicitarilor Producatorilor, sa ramana in studiourile de inregistrare tot timpul necesar pentru repetitia si inregistrarea emisiunii concurs. Considerand ca participarea la  emisiunea-concurs este voluntara si costurile care implica producerea emisiunii, Producatorul poate cere despagubiri corespunzator acestor costuri, daune si prejudicii participantilor care fara o cauza justificata decid sa abandoneze inregistrarea inainte ca aceasta sa fie incheiata.

18. Producatorii isi rezerva dreptul de a elimina orice concurent care nu respecta prezentul regulament, care are o atitudine necorespunzatoare, care creeaza probleme atat inainte, cat si in timpul derularii filmarilor.

19. Concurentii nu vor putea refuza participarea la vreuna din probele emisiunii-concurs .

20. Nu pot participa la acesta emisiunea-concurs persoanele sau rudele pana la gradul doi de rudenie ale acestora, care lucreaza la  Beneficiar/Antena TV Group.

21. Producatorul poate solicita incheierea de catre concurentii finalisti, ca o conditie pentru participarea la editiile finale ale emisiunii-concurs, a unor contracte prestatii artistice cu Producatorul si a unor contracte de inregistrari muzicale / management / impresariere cu o societate specializata la alegerea Producatorului, in termenii si conditiile stabiliti de Producator, iar concurentii finalisti se obliga sa incheie aceste contracte.

Capitolul III. Aspecte generale:

1.    Prezentul regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata in prima faza de postul de televiziune Antena 1.

2.    Producătorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin şi poate transfera oricare dintre obligaţiile sale legate de participarea concurentilor la emisiunea concurs şi orice cesionar poate ceda sau transfera mai departe. Nici o renunţare de a exercita un drept, survenită după încălcarea unei clauze contractuale nu va fi considerată o renunţare definitivă ori pentru viitor la această clauză sau o posibilitate de încălcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renunţare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerată validă decât dacă va fi făcută în scris şi semnată de Producător.

3.    Regulile din prezenta conventie vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.

4.    Prezenţa si participarea la emisiunea concurs a CONCURENTULUI selectionat de catre Producator,  este obligatorie.

5.    CONCURENTUL castigator trebuie sa accepte toate premiile oferite (premii in bani si/sau produse si premiul suplimentar daca va fi cazul), neputand alege sa accepte partial premiul. Daca printr-o oarecare circumstanta, CONCURENTUL decide sa nu accepte vreun premiu, CONCURENTUL va pierde toate drepturile referitoare la premiul in cauza, in integralitatea sa. Renuntarea Concurentului castigator la premiu se va face in scris sau prin alte acte/fapte din care sa rezulte in mod neechivoc, conform aprecierii Producatorului, intentia respectivului Concurent castigator de a nu accepta integral premiul. In nici un caz PRODUCATORII NU vor putea inlocui premiul. In acest caz PRODUCATORUL va atribui premiul respectiv, in integralitatea sa, urmatorului concurent clasat ca si punctaj.

6.    Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs.

7.    Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat dupa luarea deciziei respective de catre Producator, astfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.

8.     Concurentul confirma ca înainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiile Producătorului. Producătorul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de emisiunea-concurs), în acest sens producătorul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Producător.

Capitolul IV. GARANŢII ŞI ANGAJAMENTE 

Garantez Producatorului şi mă angajez faţă de aceasta că:  

•    Sunt apt pentru a încheia Contractul aferent participarii la emisiune si pentru a participa efectiv la emisiunea-concurs; 

•    Am citit şi am înţeles toţi termenii stabiliţi în acest Regulament şi regulile/prezentarea emisiunii-concurs, pe care ma oblig sa le respect; 

•    Sunt de acord cu faptul că Producatorul poate schimba, modifica, transforma sau suplimenta acest Regulament şi/sau regulile emisiunii-concurs, în oricare moment (care poate fi înainte de inregistrarea emisiunii-concurs sau în timpul acesteia) şi sunt de acord să mă supun termenilor acestui Regulament  şi/sau regulilor emisiunii-concurs care sunt în vigoare în oricare moment; 

•    Voi participa pe deplin la fiecare din aspectele emisiunii-concurs până când voi fi eliminat din emisiunea-concurs, si accept ca voi participa la realizarea editiilor emisiunii-concurs ulterior eliminarii mele din concurs, in masura in care acest lucru imi va fi solicitat de Producator; 

•    Mă angajez că nimic din prestatia mea in cadrul emisiunii-concurs (denumita in cele ce urmeaza si „Contribuţie”) (indiferent dacă este explicit sau prin implicare, prin intermediul modulaţiei vocii sau prin gest şi în oricare alt mod) nu va încălca dreptul de autor (sau oricare alt drept) al nici unei persoane, nu va încălca nici un contract sau obligatie morala, nu va calomnia, nu va fi blasfemiator sau obscen, şi nu va fi în nici un mod care ar putea sa stirbeasca sau sa aduca atingere reputatiei Producatorului (sau a postului tv); 

 

•    Nu voi lua sau distribui medicamente si/sau substante interzise si/sau medicamente pentru sporirea performanţei, droguri, substante halucinogene, alcool, pe parcursul participării la emisiunea-concurs sau la filmările Contribuţiei mele, şi nici nu voi încuraja pe alţii să facă acest lucru, iar în cazul în care am cunoştinţă de vreun alt participant care face acest lucru, voi informa imediat Producatorul cu privire la aceasta; 

•    Voi informa Producatorul cu privire la orice informaţii sau fapte în legătură cu Contribuţia mea care ar putea pune sub semnul întrebării integritatea Contribuţiei mele sau ar putea sa stirbeasca sau sa aduca atingere reputaţiei Producatorului şi/sau postului tv (inclusiv, pentru evitarea oricăror îndoieli, detalii sau acuzaţii care mi se pot aduce de la data prezentului până la şi inclusiv data transmiterii ultimului episod al emisiunii concurs pe postul tv Antena 1); 

•    Nu înşel Producatorul (sau postul tv) cu privire la identitatea mea, experienţele mele şi în nici un alt mod şi confirm faptul că am fost cinstit, deschis şi onest pe parcursul tuturor discuţiilor pe care le-am avut, în documentele/chestionarele pe care le-am completat şi dat Producatorului şi/sau postului tv, cu privire la vieţa mea, natura experienţelor mele trecute şi relaţiile mele trecute şi prezente, sau cu privire la orice altă chestiune; 

•    Nu sunt jurnalist sau reporter în căutarea unui subiect pentru publicare; 

•    Nu voi promova nici un fel de produse, servicii sau afaceri pe parcursul participării mele la emisiunea concurs, şi nu voi promova niciodată nici un fel de produse, servicii sau afaceri; 

•    Nu voi ridica nici un fel de pretenţii împotriva Producatorului sau a succesorilor acestuia, împotriva cesionarilor ei, pentru nici un fel de remuneraţie în legătură cu exploatarea drepturilor din cadrul programului tv; 

•    Imediat ce Producatorul şi/sau postul tv îmi solicită acest lucru, voi completa o declaraţie de sănătate (în forma care îmi va fi furnizată, în cazul în care mi se va solicita acest lucru); 

•    Nu voi accepta să fiu concurent sau participant la nicio alta emisiune, la nici un alt concurs, joc sau reality show nici pe perioada Preselectiilor si nici după selecţionarea mea drept concurent sau concurent de rezervă în cadrul programului tv; orice astfel de participare se va face numai cu acordul Producatorului. 

•    Voi garanta Producatorul împotriva tuturor şi a oricăror costuri, daune, cheltuieli şi răspunderi (inclusiv a taxelor legale, dar fără a se limita la acestea) care rezultă din oricare încălcare a contractelor, a garanţiilor şi/sau a angajamentelor conţinute contractul privind participarea la emisiune si prezentul Regulament.

Orice tentativa de a lega o prietenie cu membrii echipei de productie va fi motiv de excludere. Decizia producatorului este finala si irevocabila, fara exceptii!

IMPORTANT

Din momentul in care incepem filmarile, pana in ziua ultimei transmisiuni va aflati sub contractul semnat. Clauzele de confidentialitate va interzic acordarea vreunui interviu catre presa sau tv in care sa povestiti experientele voastre din emisiune, cu exceptia interviurilor coordonate de departamentul de PR al Antenei 1.  Orice incalcare a contractului va obliga producatorii sa puna in aplicare clauzele contractului si sa ia masuri legale ce se impun.  

Pe toata durata participarii la emisiune sunteti obligati sa respectati regulamentul inclus in aceasta anexa. 

Cu toate aceastea, daca unul dintre concureti savarseste acte de vandalism asupra locatiei in care se desfasoara filmarile, sau acte de agresiune fizica si/sau verbala asupra altui concurent sau asupra oricarui membru al echipei, acesta este pe loc descalificat si exclus din concurs si filmari, urmand a suporta consecintele juridice ale acestui act. 

REGULI DIVERSE

ÎNŢELEGERILE DINTRE CONCURENŢI SUNT INTERZISE. CONCURENŢILOR NU LI SE VA PERMITE SĂ ÎMPARTĂ NICI UN PREMIU ÎN BANI ÎNTRE EI SAU CU ALTE TERŢE PERSOANE CARE NU SUNT IMPLICATE ÎN JOC. CONCURENŢII NU POT EMITE ANGAJAMENTE ŞI NU POT ÎNCHEIA ACORDURI CARE SA CONTRAVINA OBLIGATIILOR ASUMATE PRIN CONTRACT SAU PRIN PREZENTUL REGULAMENT, FIE ELE ORALE SAU ÎN SCRIS, IAR ÎN ACEST SENS, CONCURENŢII VOR FI MONITORIZAŢI PE TOT PARCURSUL ETAPELOR DE PRE – PRODUCŢIE ŞI PRODUCŢIE.  ORICE CONCURENT CARE SE DOVEDEŞTE CĂ S-A ASOCIAT IN VEDEREA COMITERII DE INFRACTIUNI SAU A ÎNCHEIAT ÎNŢELEGERI CU ALT CONCURENT SAU CU O TERŢĂ PERSOANĂ VA FI DESCALIFICAT DIN PROGRAMUL TV ŞI POATE FI URMĂRIT ÎN JUSTIŢIE.

 Toate deciziile legate de programul tv, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, cele legate de regulament, conditii de eligibilitate, alegerea Concurenţilor, producţia programului tv, desfăşurarea emisiunii-concurs şi hotărârea descalificărilor şi a acordării Premiilor, sunt la discreţia exclusivă a Producătorului, sunt definitive şi nu pot face obiectul contestaţiilor sau al apelurilor.

 Concurenţii trebuie să informeze imediat Beneficiarul în cazul în care cunosc prezentatorul, Co-prezentatorul, orice persoană din cadrul personalului de producţie sau angajaţii Beneficiarului, sau orice altă persoană care lucrează la emisiune. 

 Pentru a putea primi oricare dintre premiile anunţate, Concurenţii trebuie să îndeplinească toate cerinţele legate de eligibilitate.

 APLICAREA REGULAMENTULUI

Regulamentul va fi aplicat la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului.  

 Încălcarea oricăreia dintre Reguli sau încălcarea oricărui acord sau a oricărei declaraţii de către un Concurent va duce, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, la scoaterea Concurentului din emisiunea-concurs şi la pierderea oricăror Premii, a oricăror sume de bani câştigate de către Concurent, chiar dacă acestea i-au fost deja acordate. 

 DESCALIFICARE

Pe lângă regulile şi condiţiile specificate în prezentul document, Concurenţii pot fi descalificaţi sau scoşi din emisiune, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, pentru oricare dintre următoarele motive, inclusiv, dar fără a se limita la acestea (după cum decide Producătorul, la discreţia sa exclusivă şi absolută):

i)    încălcarea oricărei reguli care ţine de competiţie sau a oricărei instrucţiuni a Producătorului;

ii)    încălcarea oricărui acord cu Producătorul în legătură cu programul tv;

iii)    încălcarea oricărei legi (inclusiv in situatia in care Producatorul constata ca respectivul Concurent a avut condamnari penale definitive (dar nelimitat la acestea), conform certificatului de cazier judiciar pe care Concurentul se obliga sa-l prezinte Producatorului la simpla solicitare a acestuia);

iv)    încheierea de acorduri în vederea obţinerii unor beneficii financiare sau a primirii de catre Concurenti a unor astfel de avantaje similare de la oricare dintre ceilalti Concurenţi, de la oricare dintre rudele oricărui Concurent, de la oricare terţă persoană, agent sau afiliat al oricărui Concurent, sau de la oricare membru, agent sau afiliat al Producătorului, de la orice persoană din televiziune sau de la oricare distribuitor, sau de la oricare dintre sponsorii programului tv, în schimbul unor acţiuni deliberate, premeditate, care ar putea afecta rezultatul emisiunii-concurs. Un astfel de acord poate include, dar fără a se limita la acestea, acceptarea unor sume de bani sau a unui loc de muncă după producerea programului tv, în schimbul pierderii intenţionate a emisiunii-concurs sau a unei performanţe  slabe intenţionate în timpul emisiunii-concurs;

v)  în cazul unui comportament necinstit sau imoral, care va fi apreciat de Producător, la discreţia sa exclusivă şi absolută, inclusiv, dar fără a se limita la vătămarea altor Concurenţi sau a personalului care lucrează la producţie, sau ameninţarea acestora cu vătămarea, comportament violent, infracţiuni sau înşelăciune;

vi)    împiedicarea intenţionată a muncii personalului de producţie;

vii)    în cazul îmbolnăvirii sau al apariţiei altor probleme de sănătate care afectează abilitatea Concurentului de a participa la emisiunea-concurs;

viii)    ascunderea de echipa medicală a Producătorului a unor simptome sau informaţii; şi

ix)          violenţa fizică si/sau verbala sub orice formă.

 Un alt Concurent (concurentul de rezerva selectat in acest scop de Producator) poate înlocui, în orice moment, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, Concurentul scos din competiţie ca urmare a descalificării.

CONFIRMARI DIN PARTEA FIECARUI CONCURENT

Înţeleg că primirea oricărui Premiu poate depinde de alegerile, deciziile şi performanţele mele si de cele ale altor persoane; că Producătorul poate impune condiţii suplimentare la primirea oricărui Premiu, în orice moment.  Înţeleg că Producătorul îşi rezervă dreptul de a schimba, adăuga, elimina elemente din, modifica sau amenda Regulamentul emisiunii-concurs şi orice alte activităţi ale emisiunii-concurs, procedurile şi regulile privind eliminarea participanţilor din Program, precum şi acordarea sau retragerea Premiilor, în orice moment pe parcursul etapelor de pre-producţie, producţie sau post-producţie a Programului (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, dreptul de a anula sau de a nu difuza Programul, în totalitate, fără acordarea niciunuia dintre Premii).  De asemenea, înţeleg că participarea mea la Program şi oportunitatea de a câştiga orice Premii sunt condiţionate de semnarea si respectarea prezentului Regulament. Furnizarea de către Concurent a unor informaţii care nu sunt adevărate şi exacte duce la eliminarea din emisiunea-concurs a Concurentului si la pierderea oricărui şi a tuturor Premiilor câştigate sau primite. 

Confirm faptul că am primit, citit şi înţeles prezentul Regulament de mai sus şi că sunt de acord să respect şi să mă supun prezentului Regulamentul de mai sus  (aşa cum este acesta în prezent sau aşa cum poate fi acesta schimbat sau amendat de către Producător, la discreţia sa exclusivă şi absolută, înainte de producţie şi/sau în orice moment sau după producerea emisiunii-concurs ).  

 Prezentul Regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata in prima difuzare de postul de televiziune Antena 1.

Producătorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin şi orice cesionar poate ceda mai departe. Nici o renunţare de a exercita un drept, survenită după încălcarea unei clauze contractuale nu va fi considerată o renunţare definitivă ori pentru viitor la această clauză sau o posibilitate de încălcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renunţare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerată validă decât dacă va fi făcută în scris şi semnată de Producător.

Regulile din prezentul Regulament vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.

Prezenţa si participarea la emisiunea concurs a Concurentului selectionat de catre Producator  este obligatorie.

Daca printr-o oarecare circumstanta Concurentul decide sa nu accepte vreun premiu, Concurentul va renunta in scris la acesta, pierzandu-si toate drepturile referitoare la premiul in cauza. In nici un caz PRODUCATORUL NU va putea inlocui premiul. 

Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.

Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, Regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat inainte de inregistrare, asttfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.

Concurentul confirma ca înainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile Regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiile Producătorului. Producătorul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de emisiunea-concurs), în acest sens producătorul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Producător.Concurentul intelege si accepta că orice încălcare a prevederilor prezentului Regulament ar cauza pagube şi prejudicii irevocabile care nu ar putea fi compensate rezonabil şi adecvat prin daune interese plătite ca urmare a unei acţiuni în justiţie şi de aceea, concurentul accepta în mod expres faptul că Producatorul sau un tert imputernicit de acesta vor fi îndreptăţiţi să ia orice măsuri legale şi sa aplice orice sancţiuni echitabile pentru a preveni şi/sau a repara orice încălcare sau ameninţare de încălcare a prevederilor acestui articol.

Antena TV Group SA

 

Anexa la Regulamentul emisiunii concurs « iUmor- sezonul 6» // Nota de informare privind protectia datelor

Identitatea Operatorului.

Organizatorul emisiunii-concurs“iUmor - sezonul 6”, Antena TV Group S.A, cu sediul in Bucuresti, Bd. Ficusului nr. 44A, et.4, corp A, zona 2, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 /3765/1991, Cod Unic de Inregistrare RO1599030, parte a Grupului Intact Media Group, denumită in continuare „Societatea” și/sau „Operatorul” și/sau „Noi”, în calitate de operator de date, vă comunicăm prezenta Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm datele cu caracter personal in cadrul emisiunii mentionate mai sus.

Categorii de Date cu caracter personal prelucrate

Colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal pe care dumneavoastră („persoana vizata”), în calitate de invitat sau participant sau concurent, ori de însoțitor al acestora, după caz, ni le comunicati la inscrierea si participarea in emisiunea-concurs, când interacționați cu noi, fie prin completarea formularelor de înscriere sau participare, fie ni le comunicați în mod oral ori în alt mod în scris (de ex. chestionare completate anterior filmărilor sau interviuri telefonice, etc), fie le dezvăluiți prin prezența voluntară în cadrul emisiunii.

Datele pe care le prelucrăm pot include nume și prenume, date din cartea de identitate, CNP, număr de telefon, adresă de e-mail, descriere personală, vârstă, data si locul nașterii, sexul, cetatenia/nationalitatea, imaginea, vocea, semnatura, alte date cu caracter personal privind preferințele/comportamentul/persoana/opiniile dumneavoastră, dacă acestea sunt dezvăluite in mod manifest de catre dvs sau rezultă din prestația în cadrul emisiunii, precum și alte informații, după caz.

Putem colecta sau prelucra și date cu caracter personal speciale legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală etc), în situația în care (i) datele sunt/au fost dezvaluite in mod volutar de catre persoana vizata; (ii) datele sunt de interes public; (iii) datele sunt relevante pentru participarea în emisiune; (iv) suntem obligați să facem acest lucru prin lege; și/sau (v) v-ați exprimat consimțământul explicit în acest sens, niciuna din cazurile mentionate anterior nefiind aplicabile.

În cazul în care veti furniza date cu caracter personal cu privire la o altă persoană, atunci veti avea obligația de a va asigura că aveti dreptul să divulgati Operatorului aceste date cu caracter personal și că, fără a mai lua alte măsuri, Operatorul va putea colecta, folosi și divulga acele date cu caracter personal, așa cum se descrie în prezenta. În special, trebuie să va asigurati că respectiva persoană fizică are cunoștință de toate aspectele tratate în prezenta, așa cum acestea privesc persoana fizică respectivă, inclusiv identitatea Operatorului, modul în care poate fi contactat, scopurile în care datele sunt colectate, practicile Operatorului de divulgare a datelor cu caracter personal (inclusiv divulgarea către destinatari diverși), dreptul persoanei fizice de a obține acces la datele cu caracter personal și de a depune plângeri cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal, și consecințele nefurnizării datelor cu caracter personal (cum ar fi imposibilitatea realizării Contractului).

Scopurile în care sunt prelucrate Datele și temeiul juridic al prelucrării

În situațiile în care temeiul prelucrării este reprezentat de transferul drepturilor cu privire la prestația dumneavoastră în cadrul emisiunii, deci „executarea contractului”, vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri permise: pentru realizarea materialelor video/audio/foto, pentru apariția dumneavoastră în și/sau participarea la preselecții, selecții, auditii, înregistrări, apariții sau participări la emisiune ori la campanii de promovare a emisiunii, pentru difuzarea sau publicarea în orice mod a fotografiilor, a înregistrărilor video, a înregistrărilor audio sau înregistrărilor audiovizuale și, în general, pentru comunicarea publică a emisiunii pentru anumite scopuri jurnalistice, artistice și/sau literare.

Pentru anumite prelucrari realizate in scopuri jurnalistice, Operatorul isi poate intemeia prelucrarea si pe indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public (temeiul prevazut de art. 6 alin. (1) lit e din Regulamentul GDPR) si/sau daca prelucrarea se referă la date cu caracter personal care sunt făcute publice în mod manifest de către persoana vizată (temeiul prevazut de art. 9 alin. (2) lit e din Regulamentul GDPR).

Operatorul prelucreaza date cu caracter personal si in temeiul interesului legitim de a asigura securitatea in locatiile Antena Group, de a-si ocroti interesele in instanta, precum si activitatea in sine, in special in legatura cu producţia si difuzarea  programelor de televiziune sau a altor producții media si toate operatiunile conexe, respectiv: (i) preselectia si selectia candidatilor/participantilor pentru emisiunile; (ii) verificarea informatiilor furnizate de candidati/participanti cu privire la capacitatea de a participa în cadrul unui program/concurs/emisiune; (iii) acordarea drepturilor patrimoniale cuvenite ca urmare a unei prestatii (daca este cazul); (iv) protejarea intereselor vitale ale participantilor la concursuri/emisiuni/programe si oferirea masurilor de protectie adecvate; (v) oferirea accesului direct in vederea participarii in emisiuni/programe; (vi) dezvoltarea si distribuirea de programe audio-vizuale; (vii) solutionarea sesizarilor/reclamatiilor primite de ANTENA TV GROUP SA in legatura cu participarea la diverse emisiuni/programe; (viii) pastrarea in arhiva societatii a tuturor materialelor audio-video/programe si date cu caracter personal cuprinse in acestea in scopuri de redifuzare sau in alte scopuri comercial si altele.

În toate cazurile în care prelucrarea se va efectua în baza temeiului interesului nostru legitim în furnizarea serviciilor decurgând din domeniul nostru specific de activitate, datele vor fi utilizate în următoarele scopuri permise: în situația în care dreptul la liberă exprimare, astfel cum este prevăzut de legislația în vigoare, prevalează asupra dreptului la imagine sau la viață privată, ori în scopul respectării hotărârilor judecătorești și exercitării și/sau apărării drepturilor noastre și în orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus. Totodata, prelucrarea se poate realiza si pentru interesele dvs., dacă este necesar să protejăm interesele dumneavoastră vitale, dar si pentru detectarea si prevenirea fraudelor, actiunilor de violenta sau pentru asigurarea securitatii IT si a retelelor noastre, cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese.

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră si ca urmare aobligațiilor legaleincidente in activitatea Operatorului.

Prelucrarea datelor pentru scopuri care necesita consimțământul expres al persoanei vizate, poate interveni in urmatoarele cazuri: pentru realizarea materialelor video/audio/foto, pentru apariția în și/sau participarea la preselecții, selecții, auditii, înregistrări, apariții sau participări la emisiune ori la campanii de promovare a emisiunii, pentru difuzarea sau publicarea în orice mod a fotografiilor, înregistrărilor video, înregistrărilor audio sau înregistrărilor audiovizuale, in cazul in care nu a fost incheiat un contract de transfer a drepturilor de autor; profilare in functie de preferinte, caracter si alte aptitudini incidente si relevante pentru concurs, in vederea asigurarii unei bune desfasurari a emisiunii-concurs; pentru prelucrarea datelor sensibile, mentionate in prezenta, acestea fiind necesare pentru asigurarea unei bune desfasurari a emisiunii-concurs in conditii de siguranta si securitate atat pentru participanti, cat si pentru ceilalti invitati; pentru comunicarea prin telefon, email sau SMS, pentru a fi invitat de către Operator sau alte societăți din cadrul grupului din care face parte Operatorul la alte emisiuni/ programe viitoare; pentru transmiterea de newslettere si orice alte informatii in scop de marketing, pentru participarea la sondaje/analize de piata.

Consimțământul expres pentru aceste prelucrari va fi acordat în mod separat. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia.

În toate situațiile, vom implementa standarde de confidențialitate și transparență cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, în conformitate cu principiile prevăzute de legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 și ne vom asigura că prelucrarea datelor respectă toate cerințele legale.

Pentru evitarea oricărui dubiu, prevederile din această Nota de informare nu afectează drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală referitoare la producții și înregistrări ale programelor de televiziune sau altor producții media.

Dezvăluirea Datelor cu caracter personal

Operatorul poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către persoane împuternicite sau alți operatori independenți, în principal prestatori de servicii sau colaboratori de ai nostril, sponsori,societăți de producție, furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic, agenții de publicitate (dupa caz), în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile permise prin prezenta, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre; către alte societăți din grupul Intact Media Group potrivit nevoii de raportare; către instanțe de judecată, autorități de aplicare a legii, autorități de reglementare sau avocați sau alte persoane, dacă se dovedește necesar în mod just în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în justiție sau a unui drept natural, sau în scopul unui proces de soluționare a diferendelor.

Societatea va pastra controlul asupra datelor dvs.cu caracter personal si va folosi masuri corespunzătoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal.

Transferul datelor cu caracter personal

Informatiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in Spatiul Economic European, insa este posibil sa ajunga si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. Antena TV Group SA va aplica garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai pentru si in conformitate cu scopurile descrise in prezenta informare.  

Perioada stocării datelor

Datele cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât sunt necesare în mod rezonabil în scopurile permise prin prezenta sau până la momentul când vă retrageți consimțământul (dacă acesta este temeiul prelucrării) ori nu mai avem obligația legală de a continua să stocăm datele respective. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către Societate a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instant, in afara de cazul in care nu avem o alta obligatie legala de arhivare.

Drepturile dumneavoastră cu privire la date

Sub rezerva anumitor condiții legale, persoana vizată are următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal: dreptul de acces (constând în dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem; în cazul în care vă exercitați acest drept într-un mod care este evident abuziv sau nefondat, vom avea dreptul la rambursarea oricăror costuri necesare pe care le vom suporta); dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte; dreptul la ștergerea datelor (care vă permite să obțineți ștergerea datelor cu caracter personal în anumite cazuri - de exemplu, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară pentru scopurile în care au fost colectate sau prelucrarea respectivă este contrară legii si alte cazuri); dreptul la restricționarea utilizării de către noi a datelor cu caracter personal, în anumite cazuri (de exemplu, atunci când este contestată exactitatea datelor pentru o perioadă care să ne permită să verificăm o astfel de exactitate sau atunci cand prelucrarea este ilegală si alte cazuri); dreptul la portabilitate (care vă permite să primiți datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat sau datele să fie transferate unui altui operator); dreptul de a obiecta (care vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dumneavoastră personale în condițiile și limitele stabilite de lege); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, bazate exclusiv pe prelucrarea automata inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a vă adresa justiţiei, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, precum si dreptul de a fi notificat de catre Operator privind breșe de securitate care au/ar putea avea impact asupra datelor persoanelor vizate.

Operatorul va asigura exercițiul tuturor drepturilor de care beneficiați.

În vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, va trebui să transmiteți un e-mail la adresa [email protected] sau o notificare scrisă la adresa sediului social, pentru ambele situatii, Operatorul putandu-va pune la dispozitie modele de cereri in acest sens . In vederea procesarii solicitarilor dvs.este posibil să vă solicităm dovada identității, respectiv un mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și pentru a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri primite din partea persoanei vizate și vă vom transmite un răspuns imediat ce va fi posibil, însă nu mai târziu de 1 (una) lună de la primirea cererii.

Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți adresa o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București.

Securitatea datelor

Va asiguram ca datele dvs. se prelucrează cu respectarea legii, in condiții de securitate si confidențialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atât intern, cat si in ce privește colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor noștri îndeplinirea acelorași condiții de Securitate si confidențialitate, in ce privește datele personale.

Antena TV Group SA