Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

„Mașina lui locuiește în living, iar noi nu mai avem bani de chirie”. Război zguduitor în lumea mondenă! Un miliardar, acuzat că nu îşi mai recunoaşte fiul

Un miliardar este acuzat că nu îşi mai recunoaşte fiul, după 12 ani în care afaceristul ar fi plătit obligaţiile părinteşti faţă de copil. Mama băiatului a povestit totul, luni, la „Acces Direct”.

Un miliardar este acuzat că nu îşi mai recunoaşte fiul, după 12 ani în care afaceristul ar fi plătit obligaţiile părinteşti faţă de copil. Mama băiatului a povestit totul, luni, la „Acces Direct”.

Tot scandalul dintre miliardarul Nicolae Sota sau Toni, cum îi spun apropiații, şi Adela Chirică, cea care i-a fost logodnică, ar fi început după ce acesta i-ar fi cerut femeii să facă un act fals, acuză ea.

Adela Chirică, fosta logodnică a afaceristul, a oferit mai multe detalii, luni, la „Acces Direct”.

Ea a povestit că fiul ei, Davis, are formă de epilepsia gravă genetică, sindromul Dravet. Boala i-a fost descoperită când el avea doi ani. La vârsta de cinci ani, copilul a intrat în comă.

Femeia susține că miliardarul i-a cerut să îi dea actele de handicap al copilului, ca să nu plăteasca impozite pentru mașină și casă.

„I-am dat actele de handicap pentru mașină, însă am refuzat să colaborez cu el când mi-a cerut să fac acte false, să declar că copilul e la el, ca să nu plătească impozit la casă”, a mai spus Adela Chirică, fost mechin de succes.

Femeia susține că tatăl fiului ei a oprit plățile către ea și copil, iar ea și-a plătit ultima chirie din donații. Bărbatul obișnuia să le plătească chiria de 500 de euro și școala băiatului - în total, suma de 45.000 de lei.

„El locuiește într-un palat. Mașina lui locuiește în living, iar noi nu mai avem bani de chirie”, a mai spus femeia.

După o relaţie de opt ani cu Nicolae Sota, fotomodelul declară că ea a fost cea care a decis să pună capăt relaţiei, lucru care l-a înfuriat pe milionar. Miliardarul i-a promis că se va răzbuna şi se va căsători cu cantareata Natalia Barbu.

„A venit după mine la Crăciun şi mi-a dat inelul de logodnă. Atunci am şi stabilit data nunţii, pe 11 iunie în Constanţa, pentru că eu sunt de acolo. Când lucrurile s-au rupt între noi, mi-a spus sec: O să mă răzbun şi o să mă însor cu Natalia Barbu, că și ea are nevoie de buletin de București", a povestit Adela Chirică.

Adela Chirică a declarat presei din România că rochia de mireasă a Nataliei Barbu este creaţia sa. „Am gândit-o ca cea din videoclipul „November Rain", precizează ea.

Natalia Barbu a devenit doamna Sota cu acte în regulă pe 13 iunie 2011. Nunta interpretei cu omul de afaceri din România, Nicolae Sota sau Toni, aşa cum îi spun apropiaţii, a cărui avere este estimată la zece milioane de euro, a avut loc în staţiunea Mamaia, într-un complex de lux situat chiar pe plajă. Interpreta a purtat o rochie de mireasă destul de îndrăzneaţă, potenţată de numeroase aplicaţii cu cristale Swarovski, iar în loc de voalul tradiţional a optat pentru o pălăriuţă cu voaletă.

Petrecerea a avut loc într-un cort pe malul mării, unde invitaţii au fost întâmpinaţi cu ghirlande de flori, în stil hawaian. Mirii le-au pregătit şi cadouri pe măsură nuntaşilor - câte un iPod cu muzica aleasă de ei. După ce şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, soţul artistei a declarat jurnaliştilor că „Natalia este femeia pe care şi-ar dori-o oricine, încă acum este numai a mea".

Mai mult detalii sunt disponibile în clipurile de mai sus din „Acces Direct”.

Video