Căutare Live

Atacatoarea Mirelei Vaida este din nou în libertate

Atacatoarea Mirelei Vaida, care este un pericol public și un pericol pentru prezentatoarea Acces Direct, a fost pusă în libertate.

Această femeie, care este un pericol public și un pericol pentru prezentatorea Mirelei Vaida, a fost pusă în libertate.

antena 1

Se pare că femeia plănuiește un nou atac, din informațiile martorilor. Există martori și înregistrări care ne confirmă faptul că atacatoarea și complicea ei pregătesc un nou atac, deoarece au fost văzute în împrejurimile platoului Acces Direct.

Un fost angajat al Gării de Nord rupe tăcerea

Angajatul spune că atacatoarea Mirelei Vaida a fost pusă de altcineva. Veronica, cea care a luat legătura cu atacatoarea prezentatoarei TV, a fost instigată de cineva să pună în aplicare planul atacului.

Reporterul Acces Direct au mers la Gara de Nord pentru a afla mai multe informații despre atacatoarea Mirelei Vaida. El a cerut informații de la un agent de pază din gară, iar reportajul a fost luat cu camera ascunsă.

Citește și: Noile destăinuiri ale Mirelei Vaida. Prin ce trece după atacul cu bolovanul în direct. "Am fost urmărită"

Se pare că Veronica este cunoascută pentru firea ei violentă și deseori se bate în gară cu alți oameni ai străzii. Veronica și Lămâia petrec mult timp în parcarea din spatele Gării de Nord. Cele două dorm de mai mult timp în sălile de așteptare ale Gării de Nord.

Atât Veronica, cât și Lămâia și atacatoarea Mirelei Vaida, au fost indrumate de o altă persoană să plănuiască atacul la adresa Mirelei Vaida.

Ce spune dosarul de procuratură în cazul atacului Mirelei Vaida

Nu a fost tentativă de omor acţiunea atacatoarei asupra Mirlei Vaida. Asta spune un procuror, care a emis o ordonanţă de clasare asupra plângerii formulate de prezentatoarea Tv împotriva celei care a atacat în urma cu aproape o lună.

Tot procurorii vin şi scriu în aceeaşi ordonanţă de clasare că, pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective. Legat de latura subiectivă, procurorii spun că, pentru ca o persoana să fie acuzată este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane.

Citește și: Ce apare în dosarul de procuratură în cazul atacului asupra Mirelei Vaida. Femeia cu piatra și complicele sunt fără pată

Mai mult, aceştia vin şi menţionează că în momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi "rupă capul" Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o.

Foarte importante sunt şi precizările procurorilor care au considerat că nu se întrunesc elementele infracţiunii de tentativă de omor. Pe plan obiectiv, aceştia menţionează că este necesară existenţa unei acţiuni ale cărei caracteristici să conducă la concluzia că acţiunea a vizat luarea vieţii unei persoane.

Cosmina Adam, apariție răvășitoare în platoul "Acces Direct". Cu ce pantofi îndrăzneți și-a asortat rochia alb... Brigitte și Florin Pastramă s-au separat. Care e motivul scandalului dintre cei doi soți...
Ultimele știri
x