Căutare Live

"Brigitte și Pastramă", cel mai tare reality show de la "Antena Stars"! "În familia noastră totul se întâmplă cu pasiune"

Brigitte și Florin Pastramă au povestit în direct la "Acces Direct" despre particularitătile familiie lor, care în curând va participa la un reality show la Antena Stars.

Momentele de tandreţe, dar şi certurile fac din cuplul Brigitte – Florin Pastramă, o familie savuroasă, imprevizibilă, ce îşi trăieşte dragostea într-o manieră adolescentină. Sara şi Robi, cei doi copii ai lui Brigitte, le mai dau bătăi de cap, aşa că soţii Pastramă trebuie să facă faţă multor provocări.

"Familia noastră e o familie ca toate celelalte familii, doar că în familia noastră totul se întâmplă cu pasiune. Ne iubim cu pasiune, ne certăm cu pasiune, ne împăcăm cu pasiune. Așa suntem noi, punem tot sufletul în tot ceea ce facem."

Dezvăluiri din casa soților Pastramă! Problemele se țin lanț de Brigitte! Scandal cu fiica sa cea mică| Video

Brigitte a povestit despre surpriza pe care o pregătesc telespectatorilor postului Antena Stars.

Brigitte și Pastramă, noul reality show de la Antena Stars

Familia Pastramă va participa la un show în care vor fi filmați în viața de zi cu zi. Toate întâmplările din viața lor vor fi în vizorul telespectatorilor și nimic nu va putea fi ținut departe de ochii telespectatorilor.

"De dimineața până seara, fiecare moment al nostru va fi filmat", spunea Brigitte.

Provocarea aceasta, de a fi filmați a fost acceptată de Brigitte tocmai pentru a demonstra lumii care este ,de fapt, relația cu copiii ei, despre care are numai cuvinte de laudă.

Emisiunea de va numi Brigitte și Pastramă și va fi difuzată zilnic de luni pâna vineri, de la ora 18:45, începând din data de 31 august.

Urmăriți mai multe informații, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Dezvăluiri din casa soților Pastramă! Problemele se țin lanț de Brigitte! Scandal cu fiica sa cea mică | Video... Vulpiţa şi Viorel Stegaru, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată! "Vreau să fim alături până la moarte!"...
Ultimele știri