Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Crăpătura rochiei Vulpiței, coșmarul lui Viorel Stegaru! I-a cerut verigheta nevestei, şi-a împachetat lucrurile şi a făcut un scandal, monstru!

După multe zile, în care pe chipul Vulpiţei au curs lacrimi după lacrimi, iată că a venit şi ziua în care, un zâmbet extrem de sincer i-a luminat întreaga faţă! Veronica a mers la atelierul Soniei Trifan, unde fost răsfăţată de dimineaţă, până seara,

Transformarea uluitoare a Vulpiţei a adus uraganul în casa familie Stegaru. Rochia crăpată pe o parte, unghiile şi genele aranjate la salon, l-au făcut pe Viorel Stegaru să explodeze. Mai rău decât atunci când a văzut-o pe Vero cu peruca blondă şi tatuajele semipermanente.

Deşi aţi văzut în material că Viorel a fost cu Veronica la salon şi s-au simţit bine ÎMPREUNĂ, atunci când a ajuns acasă, Viorel a explodat.

Şi dacă la salon i-au plăcut genele nevestei, acasă, brusc, a uitat ce a spus. Ba chiar i-a cerut Veronicăi să-şi dea jos genele şi unghiile. Şi nu doar atât.

Din Cenuşăreasă, regină! Vulpița, schimbare radicală de look! Viorel Stegaru a luat foc!

Ei bine, de această dată, imaginea impecabilă a Vulpiţei, după ce a ieşit din salon, l-a deranjat atât de tare pe Viorel, încât i-a cerut verigheta nevestei, şi-a împachetat lucrurile şi a făcut un scandal, monstru.

"Tăietura, da! Tăietura aceea. A mai stat şi cu piciorul aşa. A pus operatorul. Se vede tot piciorul. Eu ţi-am spus. Nu ştiu când plec, că o fi mâine, că o fi poimâine. Unghiile şi genele, dispar!", a mărturisit Viorel.

Veronica nu a mai rezistat și a răbufnit: "Tu nu înţelegi că eşti încăpăţânat? Fiinţă de om, nu am putut să văd aşa ceva! Pui stăpânire şi pe mine, toată viaţa. Tu şi cu maică-ta, şi cu taică-tu. Taca, taca, taca, taca, taca, taca! Nu mai pot, nu mai suport! Ţi-am dat şi verighta, nu îmi mai trebuie nimic! Absolut nimic de la tine! Nimic!​"

Vulpiţa, transformată din cap până-n picioare! Le da clasă divelor de pe Dorobanți!​

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video