Căutare Live

Imagini interzise minorilor! Ea e cea mai sexy cântăreaţă de muzică populară din România! Cum arată Nico Delinescu

Nico Delinescu este de departe cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România! Cum arată acum celebra artistă?

Este bomba sexy a muzicii populare şi s-a iubit cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România. Nico Delinescu și-a deschis ușile superbei locuințe în care stă şi i-a făcut Roxanei Vaşniuc dezvăluiri uluitoare!

NICO DELINESCU, CEA MAI SEXY CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ DIN ROMÂNIA

Cât de mult îşi iubeşte fiul pe care îl are cu Cătălin Cazacu, dar şi secretele bine păstrate din viaţa lui Nico, toate aceste detalii au fost aflate de către reporterul specialm al emisiunii Acces Direct!

citește și: Vulpiţa şi Viorel Stegaru, dezvăluiri, de ultimă oră, din carantină: „Mi-am pregătit tot ce îmi trebuie să mă duc la spital”

Pentru cei care nu știu, Nico Delinescu este una dintre cele mai sexy artiste de muzică populară din România! Chiar dacă acum are o avere generoasă și o locuință ca un castel, cântăreața a muncit de mică pentru a-și îndeplini visul de-a deveni celebră și de-a avea o carieră de succes.

Imagini interzise minorilor! Ea e cea mai sexy cântăreaţă de muzică populară din România! Cum arată Nico Delinescu

Cum arată Nico Delinescu, cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România

”Căsuța o am dinainte de a fi mămică. O casă de burlăciță, pe care nu am reușit să o schimb între timp. Eu singură mi-am luat-o.

Sunt culori vii, calde, așa simțeam la vremea respectivă, când am luat apartamentul. Eu mi l-am decorat.”, a declarat artista.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România!

Vulpiţa şi Viorel Stegaru, dezvăluiri, de ultimă oră, din carantină: „Mi-am pregătit tot ce îmi trebuie să mă duc la spi... Viorel Stegaru şi sosia Irinei Loghin, show demenţial la fereastră! |Video...
Ultimele știri
x