Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

O pacientă susţine că l-a văzut pe Cristian Boureanu: „Nu dădeai nici doi bani pe dânsul...”

 

O femeie l-a văzut pe Cristian Boureanu chiar în dimineaţa în care a fost dus la un spital din Capitală. Doamna Nicoleta este foarte revoltată şi, spune ea, avocaţii omului de afaceri mint când declară că ar avea dinţii şi arcada sparte.

„Eram internată la spital pentru intervenţie chirurgicală, chiar avusesem intervenţia chirurgicală cu o zi înainte.

Venind la bolnavi, în salon, rudele ziceau: "Vai de mine, abia am intrat că e mare zarvă pe jos, televiziunea, că îl aduce pe Boureanu."

A venit o nepoată a unei bolnave şi zice: "Uite-l că e aici, pe sală." Şi atunci m-am ridicat şi eu cu chiu, cu vai, de capul meu, de asta mi-am adus aminte că eram operată cu o zi înainte şi m-am dus până la uşă. Deci eram până în dumnealui, cam un metru. Era cu nasul în jos, nu vă spun, trăsnea a băutură până la mine, avea branula în mână. Era asistenta şefă de la etajul doi, chirurgie, aşa, şi mai era un domn doctor.

M-am uitat. Da, ce să spun, în blugi cu un tricou, trăsnea a băutură, nu dădeai nici doi bani pe dânsul, ca să nu spun o altă expresie urâtă. Trăsnea a băutură, avea branula în mână şi intenţionat m-am uitat la faţa lui să-l văd şi eu la faţă, frumuseţea de Boureanu de toată lumea moare după el. Nu avea nicio umflătură, nu avea niciun plasture, nimic”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre incidentul cu Cristian Boureanu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe