Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

S-a iubit cu un fotomodel celebru, care l-a părăsit și i-a luat fetița. Cristian o acuză că îi pune copilul în pericol

A crezut că viaţa lui e perfectă, atunci când soţia, care e fotomodel internaţional, i-a dăruit un copil. Însă celebrul model l-a părăsit iar acum nu l-ar mai lasă să îşi vadă propria fiică! Este drama unui bărbat care suferă cumplit şi strigă de disperare şi de dor, pentru că nu şi-ar mai putea strânge la piept fata de doar 4 anişori.

A crezut că viaţa lui e perfectă, atunci când soţia, care e fotomodel internaţional, i-a dăruit un copil. Însă celebrul model l-a părăsit iar acum nu l-ar mai lasă să îşi vadă propria fiică!

Este drama unui bărbat care suferă cumplit şi strigă de disperare şi de dor, pentru că nu şi-ar mai putea strânge la piept fata de doar 4 anişori.

Povestea lui tata Cristi e sfâşietoare! Totul părea de vis la început, după aceea lucrurile au luat o întorsătură dubioasă. Părăsit de soţia fotomodel internaţional, a fost "înjunghiat" în suflet atunci când femeia i-ar fi interzis să se apropie de fiica lor!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!