Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Tora Vasilescu a făcut avort chiar în timpul unui spectacol! Drama neștiută a celebrei actrițe

 

A fost la un pas să-şi piardă viaţa şi a picat de două ori la actorie. Este vorba despre Tora Vasilescu, actriţa care de peste 40 de ani este un simbol în teatru şi în film, actrița care a fascinat publicul prin personaje precum Ziţa, Didina sau Anişoara din „Probă de microfon"!

Tora Vasilescu este de peste 40 de ani este un simbol în teatru şi în film! Celebra și îndrăgita actriță a primit în casa ei de lângă Bucureşti pe reporterii „Acces direct” şi şi-a deschis sufletul pentru a face confesiuni cutremurătoare, pe care puțini fani le știau.

Artista a vorbit despre bătăliile din viaţa ei, despre dezamăgirile și împlinirile, dar şi despre sarcina pe care a pierdut-o în timpul unui spectacol!

De câţiva ani, Tora Vasilescu s-a retras din lumina reflectoarelor, în căsuţa ei de la Buftea, unde îşi trăieşte cât mai discret şi nobil, "Arta vieţii". 

„Am iubit un ofițer american, care m-a cerut de nevastă. Tatăl lui avea un teatru pe Broadway. Am ales totuși să rămân la meseria mea. Nu regret că nu am copii. Aveam 39 de ani când mi-am cunoscut al doilea soț. L-am plăcut din prima secundă. Suntem de 30 de ani împreună. În pauza unui spectacol am avut un avort spontan, eram îmbrăcată într-o rochie albă...Am avut probleme grave de sănătate”, a mărturisit artista.

Și șirul destăinuirilor emoționante a continuat cu alte detalii cutremurătoare, pe care le poți afla urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI