Căutare Live

Lecție de stil şi eleganţă! Vulpiţa, pregătită să fie regina podiumurilor! Veronica a ajuns în pantofii unui model internațional: "Nu am avut curaj să visez..."

După ce i s-a propus să fie regina unei colecţii atipice, Veronica Stegaru s-a hotărât să se pregătească temeinic pentru această nouă experienţă din viaţa sa. Aşa că, a păşit, pentru câteva ore, în pantofii unui fotomodel.

Veronica a primit o propunere de nerefuzat. Mai exact, să fie regina unei colecţii de rochii din materiale reciclabile! Pentru că un model nu poate urca pe podium, fără o minimă pregătire, pentru această provocare, Veronica a luat lecţii de stil.

"Am acceptat această provocare și îmi place, e foarte draguț! Nu am avut curaj să visez... că pot să fiu model", a mărturisit Veronica.

Vulpița și Viorel, cină romantică la malul mării! Ce delicatese exotice au avut în meniu soții Stegaru! | VIDEO

Iar iniţiativa tânărului designer Cristian a încântat-o foarte tare pe Veronica.

Vulpița a adăugat: "Și eu sunt pentru salvarea planetei. Ideea de a recicla materiale, de a face rochii îmi place foarte mult, foarte draguț."

Iar lecţii a luat de la un fotomodel de talie internaţională, care s-a oferit s-o ajute pe Vulpiţa în această nouă provocare. Veronica şi-a schimbat hainele şi a trecut la defilat.

La finalul lecţiei importante, Veronica se simţea foarte încrezătoare!

S-au bucurat ca doi copii! Vulpița și Viorel au îmbrățișat marea! Soții Stegaru au ajuns pentru prima dată la malul mării! Cum au reacționat cei doi soți din Blăgești|VIDEO

Pentru a vedea cum s-a descurcat Veronica, urmăriți materialul de mai sus!

Caz dramatic într-o familie! Tată mort în accident de mașină! Vinovatul care gonea cu 200 de kilometri este încă în libe... Vulpița, fugă pe furiș, din casă?! Viorel Stegaru: "Nu mai pot! Am prins-o cu șapte băieți!"...
Ultimele știri
x