Antena Căutare

Criss și Vlad lansează “Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 22. Alecsandru Dunaev are parte de provocări neobișnuite!

Criss și Vlad continuă seria “Adela - Tot ce nu se vede” cu un nou episod din culisele serialului Adela.

Criss și Vlad lansează “Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 22. Alecsandru Dunaev are parte de provocări neobișnuite!
Alecsandru Dunaev are parte de provocări neobișnuite în cel mai recent episod din seria "Adela - Tot ce nu se vede"!

Alecsandru Dunaev a fost surprins pe platourile de filmare de către Vlad Gherman, care l-a provocat să joace împreună două jocuri neobișnuite și amuzante.

Primul joc are un regulament simplu: unul trebuie să provoace sunete cu obiecte care se regăsesc pe masă, iar celălalt trebuie să imite cu vocea sunetele produse de obiecte. Hai să descoperi cum s-au distrat Vlad și Alecsandru cu această provocare și ce “incident” s-a produs în timpul jocului!

Cei doi actori din Adela au jucat și Doodle, un joc cunoscut în mediul online. Alecsandru și Vlad au extras pe rând bilețele pe care erau scrise diverse obiecte, urmând să le deseneze cu mâna stangă, iar celalalt să le ghicească. Hai să descoperi cât de “stângaci” au fost!

Vezi episodul 22 din seria “Adela - Tot ce nu se vede” și distrează-te alături de Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev pe platourile de filmare ale serialului!

Episodul 21 din seria ”Adela - Tot ce nu se vede”. Oana Moșneagu și Toto Dumitrescu dau testul atenției la detalii din serial!


Actorii din Adela dau testul atenției la detalii din serial! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au lansat provocarea, iar Oana Moșneagu și Toto Dumitrescu au răspuns! Hai să vezi noul episod din culisele Adela și să râzi!

Toto Dumitrescu dă din casă! Hai să vezi ”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 19!

În episodul 21 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman lansează o provocare amuzantă și neașteptată. Cei doi i-au surprins la filmări pe Toto Dumitrescu și pe Oana Moșneagu cu un test al detaliilor care apar în serialul Adela!

Pentru că le-a plăcut foarte mult acest joc, Criss și Vlad s-au testat și unul pe celălalt, ca să vadă cum se descurcă să răspundă la aceleași întrebări cu variante de răspuns pe care le-au adresat și colegilor de pe platoul de filmare.

Oana Moșneagu și Toto Dumitrescu au fost surprinși de vestea că vor da ”examen” chiar din serialul în care joacă, însă au fost curioși și dornici să vadă dacă vor fi ”premianți” sau ”restanți”. Se așteptau la întrebări legate de povestea din serial, însă testul imprevizibil a cuprins întrebări pe care nici nu și le imaginau!

Hai să vezi episodul 20 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”! Gina din serialul Adela a murit, iar Maria Buză dă din casă!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă un nou episod din culisele serialului Adela. Criss a dat din casă despre ea și despre personajul ei, Livia, iar Maria Buză face dezvăluiri despre rolul Gina și despre colaborarea cu echipa Adela. Hai să descoperi mai multe despre cele două actrițe!

”A fost găsit un cadavru. Este vorba de Gina Florea.” este vestea dată de procurorul Lascu, interpretat de Răzvan Fodor, care a încheiat cel mai recent episod din serialul Adela, lăsându-ne pe toți cu sufletul la gură.

Andreea Ibacka și Mihai Călin, mărturisiri despre cele mai grele momente de la filmări în Adela – Tot ce nu se vede, episodul 18!

Gina, interpretată de Maria Buză, a fost menajera familiei Andronic. Aceasta știa toate secretele familiei pentru care lucra, iar Maria Buză știe toate secretele personajului pe care l-a jucat. Hai să vezi imagini din ultima zi de filmare a Mariei Buză pe platourile Adela și să descoperi mai multe despre actriță și despre colaborarea cu echipa serialului!

După 19 episoade din culisele Adela în care Cristina Ciobănașu a adresat zeci de întrebări actorilor din serial, acum a venit momentul ca actrița care prezintă alături de Vlad Gherman seria ”Adela – Tot ce nu se vede” și care interpretează rolul Liviei Drăghici în Adela, să răspundă la întrebări.

Cristina Ciobănașu prezintă Adela – Tot ce nu se vede episodul 17. Actorii din Adela dau testul atenției la detalii din serial!


Criss a dezvăluit în acest episod care este cea mai grea secvență pe care a filmat-o pentru serialul Adela, dar și care este cea mai grea scenă din carieră. Întrebată de Vlad care este personajul ei preferat dintre cele interpretate până acum, Criss a făcut mărturisiri despre rolul care a provocat-o cel mai mult din punct de vedere actoricesc, dar și despre ce tip de rol și-ar dori să joace, iar până acum nu a avut ocazia. O să rămâi surprins! Hai să afli!

Descoperă detalii neștiute despre Cristina Ciobănașu și Maria Buză și vezi imagini de pe platourile de filmare Adela, în noul episod din culisele serialului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x