Antena Căutare

Criss și Vlad prezintă Adela-Tot ce nu se vede, episodul 16. ”Lascu”, ”Luca” și ”Dorin”, cele mai grele secvențe filmate

Răzvan Fodor, Vlad Vîlciu și Bogdan Talașman ies din zona de confort în episodul 16 din seria Adela – Tot ce nu se vede! Hai să descoperi tot ce nu se vede în serial și să afli ce nu știi despre cei trei actori!

Criss și Vlad prezintă Adela-Tot ce nu se vede, episodul 16. ”Lascu”, ”Luca” și ”Dorin”, cele mai grele secvențe filmate Galerie
Procurorul Lascu vorbește cu Vlad Gherman despre problemele pe care le-a întâmpinat la filmările serialului Adela.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă seria de episoade cu dezvăluiri din culisele serialului Adela.

În episodul 16, actorii Răzvan Fodor, Vlad Vîlciu și Bogdan Talașman, pe care îi vezi în serialul Adela interpretând personajele ”Lascu”, ”Luca” și ”Dorin”, dezvăluie care sunt cele mai grele secvențe pe care le-au filmat și dau din casă despre emoții, disconfort și frici la filmări.

Răzvan Fodor mărturisește în acest episod care sunt pentru el scenele greu de jucat la un proiect

Scenele de dragoste sau în care trebuie să plângă îl scot pe actor din zona de confort!

CItește și: Adela - Tot ce nu se vede, episodul 14. Hai în culisele serialului Adela! Dominique Lăcătuș și Vlad Gherman dau din casă!

Întrebat de Vlad Gherman despre munca din spatele scenelor în care personajul acționează împotriva principiilor actorului, Răzvan Fodor a declarat: ”Dacă ți-ai mințit părinții cu cea mai mare dezinvoltură, dacă ai mințit o fostă iubită... dacă ai toate astea în spate, cred că ai datele să faci lucrul ăsta. Eu acum, adult fiind, nu aș mai minți pentru nimic în lume.”

Bogdan Talașman a fost pus în situația de a povesti despre dificultăți întâmpinate la filmări chiar într-o zi de filmare în care gradele de afară erau cu minus

Trecând peste frig, însă păstrând zona de disconfort, actorul a răspuns curiozităților lui Vlad Gherman despre emoții, frici și provocări.

Cea mai grea scenă pe care Bogdan Talașman a filmat-o pentru serialul Adela este o scenă jucată alături de Cristina Ciobănașu. Actorul mărturisește că situația prin care trece personajul său în acea scenă este una prin care trece și el în viața reală. Hai să afli despre ce scenă este vorba!

Vlad Vîlciu se declară veșnic emoționat la filmări

Actorul care îl interpretează pe Luca în Adela mărturisește că are emoții chiar și în acest interviu și punctează faptul că un actor fără emoții ar fi ”lemn”. Hai să afli care sunt cele mai mari frici pe care le are actorul la filmările serialului!

Citește și: Mihai Călin și Andreea Ibacka dau din casă! Hai să vezi episodul 13 din seria Adela – Tot ce nu se vede!

Răzvan Fodor povestește și despre provocări și întâmplări trăite la filmările unor proiecte din trecut. Deși s-a petrecut cu foarte mulți ani în urmă, o filmare a unui videoclip muzical l-a marcat atât de tare pe actor, încât declară și în prezent: ”Vai de capul meu și de zilele mele!”.

Hai să vezi episodul și să afli poveștile celor trei actori din Adela!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Adela - Tot ce nu se vede, episodul 15. Oana Moșneagu și Krem, cele mai grele scene!

Oana Moșneagu dezvăluie în acest episod detalii despre secvențele din serial care o pun in dificultate și nu o lasă să doarmă noaptea. O scenă din Adela i-a dat bătăi mari de cap actriței la filmări și a stresat-o încă de la casting!

”Eram nu doar stresată, eram disperată! Simțeam că toată viața mea e momentul acela! Mi-am zis… cum ar fi să o iau la fugă să plec?”, mărturisește actrița care joacă rolul ”Andreea”.

Te-ai întrebat vreodată cât de greu sau de ușor este pentru actori să filmeze scene de dragoste? Cristina Ciobănașu a aflat de la Oana Moșneagu și Răzvan Krem Alexe cum este pentru ei să filmeze astfel de secvențe.

Citește și: Adela – Tot ce nu se vede, episodul 12. Mara Oprea și-a fracturat piciorul în realitate, nu doar în serial!

”Adi” din Adela este primul rol care l-a adus pe Krem în contextul de a filma scene de iubire. Dacă pentru el sunt ușoare, dificile sau ciudate, afli chiar în acest episod!

Hai să vezi episodul 15 din seria ”Adela - Tot ce nu se vede” și să descoperi detalii pe care nu le știi despre Oana Moșneagu și Krem!

Video Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Joi, 08.12.2022, 20:53
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

Joi, 09.06.2022, 23:30
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.  Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.

Joi, 02.06.2022, 10:46
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Vîlciu și Anca Androne.

Joi, 26.05.2022, 23:00
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

Joi, 19.05.2022, 22:55
x