Antena Căutare

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar

"Adela – Tot ce nu se vede" continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar în cel de-al cincilea episod al sezonului 2, din 7 octombrie 2021.

Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar Galerie
Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar au acceptat și ele provocarea "Adela - Tot ce nu se vede" | Antena 1

În cel de-al cincilea episod din sezonul 2, "Adela – Tot ce nu se vede", din 7 octombrie 2021, actrițele Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului.

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe AntenaPlay.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan Fodor și Elena Mogîldea

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar

Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar au acceptat provocarea "Adela – Tot ce nu se vede". Cele două actrițe s-au distrat copios cu cele două jocuri de actorie jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 5!

Ștefana Darzeu interpretează rolul "Ica", una dintre menajerele care lucrează pentru influenta familie Andronic. Ștefana se înțelege foarte bine cu colegii de pe platourile de filmare, iar una dintre prieteniile pe care le-a legat este cu Teodora Păcurar, actrița care interpretează rolul menajerei "Stela", tot în vila Andronic.

Cele două actrițe talentate joacă multe scene din serialul Adela împreună, au chimie și se înțeleg bine, iar asta se vede și în noul episod "Adela – Tot ce nu se vede". Provocările amuzante de interpretare și de improvizație au fost un prilej perfect pentru Ștefana și Teodora de a se distra într-o pauză pe platourile de filmare ale serialului Adela.

Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar au acceptat provocările "Adela – Tot ce nu se vede"

Teodora Păcurar a avut de citit un text despre sfaturile care se dau când vine vorba de ținutele pe care să nu le porți la o nuntă, în interpretarea unei mirese iritate. "Dacă nunta nu este a ta, în niciun caz nu ai voie să porți alb! Mireasa e singura care are voie să poarte alb, așa că oferă-i privilegiul de a fi singura care are o rochie albă!".

Ștefana Darzeu a părut puțin speriată de "mireasa iritată" Teodora Păcurar, noroc că a salvat situația cu textul pe care ea l-a avut de interpretat într-un mod senzual. Tema textului: "Cotele apelor Dunării".

"Hopa!", a spus Teodora Păcurar.

"Debitul la intrarea în țară, secțiunea Baziaș, a fost staționar având valoarea de 3.600 m3/s, sub media multianuală a lunii septembrie, 3.800 m3/s. În aval de Porțile de Fier, debitele au fost în scădere la Gruia și pe sectorul Oltenița - Galați...".

Joc de improvizație la telefon, cu Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui "apel telefonic".

Într-o astfel de situație fictivă, pe Teodora Păcurar a sunat-o șefa ei de la fabrica de gem de prune să îi spună că știe că fură prune în mod constant, ca să facă țuică din ele și să o vândă rudelor.

Teodora: "Le-am luat... puțin! Le-am împrumutat puțin, dar vă aduc înapoi niște corcodușe de la mine de la țară!"

Ștefana: "Domnișoară, noi nu lucrăm cu corcodușe aici! Să știți că sunteți dată afară! Sunteți dată afară!"

Teodora: "Nu, nu, nu! Stați... Vă dau și dvs un litru de țuică... Alooo! M-au dat afară. Alooo! A închis".

Pe de altă parte, Ștefana Darzeu a fost sunată ca să i se spună că nu a obținut job-ul de comentator sportiv și trebuie să îi convingă pe toți că au făcut o mare greșeală.

Ștefana Darzeu: "Iertați-mă! Să știți că eu chiar pot să demonstrez ce pot. Eu chiar cred că sunt potrivită pentru acest rol. În meciul de astăzi dintre directorul de casting și dra Ștefana, directorul de casting are 1 - 0, a făcut-o pe dra Ștefana praf, spunându-i la telefon că a pierdut casting-ul, nu l-a câștigat!"

Teodora Păcurar (directorul de casting): "Domnișoară, domnișoară, sunteți bine?!"

Ștefana Darzeu: "Sunt foarte bine, chiar acum sunt foarte bine! Acum, acțiunea atinge punctul culminant!".

Teodora Păcurar: "Hai s-o luăm pe asta, că-i nebună rău!"

Ștefana Darzeu: "Yes!"

"Adela - Tot ce nu se vede" este exclusiv pe AntenaPLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Video Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Joi, 08.12.2022, 20:53
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

Joi, 09.06.2022, 23:30
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.  Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.

Joi, 02.06.2022, 10:46
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Vîlciu și Anca Androne.

Joi, 26.05.2022, 23:00
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

Joi, 19.05.2022, 22:55
x