Antena Căutare

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan Fodor și Elena Mogîldea

"Adela – Tot ce nu se vede" continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Răzvan Fodor și Elena Mogîldea în cel de-al patrulea episod din sezonul 2, din 30 septembrie 2021.

Captura foto "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii Răzvan Fodor și Elena Mogîldea Galerie
"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan Fodor și Elena Mogîldea | Antena 1

În cel de-al patrulea episod din sezonul 2, "Adela – Tot ce nu se vede", din 30 septembrie 2021, actorii Răzvan Fodor și Elena Mogîldea sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului.

Povestea serialului Adela, lider de audiență pe 23 septembrie 2021, îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe AntenaPlay.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Anca Androne

Răzvan Fodor și Elena Mogîldea au acceptat și ei provocarea "Adela – Tot ce nu se vede"! Hai să vezi episodul 4 și să râzi alături de cei doi actori din îndrăgitul serial.

Răzvan Fodor și Elena Mogîldea au acceptat provocările "Adela – Tot ce nu se vede"

Seria de episoade "Adela – Tot ce nu se vede" continuă cu Răzvan Fodor și Elena Mogîldea. Cei doi actori care interpretează rolurile "Lascu", respectiv "Gia" în serial joacă împreună două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație. Uite cum s-au descurcat!

Elena Mogîldea a avut de citit un text despre beneficiile plantei numite Plămânărică, într-o interpretare sexy, cu accent rusesc.

"Plămânărica se mai numește și mierea ursului sau cuscrișor. Plămânărica crește în flora spontană din locurile umede, cum ar fi pădurile de pădurile de foioase, crânguri sau fânețe. Este o plantă erbacee, perenă. Rizomul este orizontal, cărnos... Tulpina are dimensiuni între 20 și 30 de centimetri", a fost textul citit de actriță.

În episodul 4 din "Adela - Tot ce nu se vede" descoperiți și cum sună cele mai penibile replici de agățat atunci când sunt rostite de Răzvan Fodor.

"Bună! Lucrez la Pagini aurii, cum se face că am toate numerele de telefon, dar al tău lipsește?" sau "Scuză-mă, accepți noi membri în fan club-ul tău?", au fost doar două dintre replicile de agățat citite de Fodor.

Joc de improvizație la telefon, cu Răzvan Fodor și Elena Mogîldea din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui "apel telefonic".

Într-o astfel de situație fictivă, pe Elena Mogîldea a sunat-o cineva de la Poliție și i-a spus că aceștia au emis un ordin de restricție pe numele ei. Elena nu mai are voie să se apropie de supermarketul ei preferat pentru că polițiștii au observat că de fiecare dată când merge acolo desface alimentele și le mănâncă printre raioane.

"Alo, da? Bună ziua. Eu, domnule?! Nu există așa ceva. Știți ce se întâmplă? Au o soră geamănă, mă bagă numai în belele. Nu sunt eu, ea este vinovata!", a fost replica dată de frumoasa actriță.

Cum a reacționat Răzvan Fodor dacă iubita lui ar fi Fiona din filmul "Shrek" și i-ar da un telefon în care l-ar anunța că îl părăsește pentru... Shrek? Uite cum a improvizat!

"De la asta ne certăm, Fiona? N-ai cum să mă părăsești. Adică... Bine, mă părăsești, înțeleg, dar mă părăsești pentru... nu știu... Totuși, sunt Răzvan Fodor, ești nebună la cap?! Iubita, fii atentă, nu, nu, nu, noaptea e un sfetnic bun, mai gândește-te, te mai sun încă o dată. Nu poți să îmi spui așa ceva!", a fost reacția lui Fodor.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu

Pe lângă actorii Răzvan Fodor și Elena Mogîldea, în episoadele sezonului 2 "Adela – Tot ce nu se vede" lansate până acum, s-au distrat cu cele două challenge-uri de actorie Alecsandru Dunaev, Cristina Ciobănașu, Daniel Nuță, Carmen Ionescu, Toto Dumitrescu și Anca Androne. Vezi episoadele integrale cu toți actorii pe Antena Play!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x